Pred Dekani težko gostovanje v Ljubljani

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

Pred nogometaši Dekanov, ki se trenutno nahajajo na 11. mestu prvenstvene lestvice 2. Slovenske nogometne lige je težko gostovanje v prestolnici. Danes se bodo ob 16. uri namreč pomerili z ekipo Ilirije, ki si je z najbrž najbolj odmevnim prestopnim rokom med drugoligaši postavila visoke standarde. Po povratku v Slovenijo napadalec Matej Poplatnik namreč nadaljuje tam, kjer je končal; pri polnjenju nasporntikovih mrež. Nasploh pa ima ekipa dobro celoto.

V tej sezoni so nogometaši Dekanov na osmih tekmah zabrali osem točk. Zabeležili so namreč štiri poraze, premagali so Bilje in Krško, remizirali pa z Dobom in Velenjčani.

Na drugi strani pa je ekipa Ilirije trenutno na 8. mestu, zbrali pa so 10 točk. poleg dveh porazov in štirih remijev so premagali Triglavane in Fužinar. Zanimivo bo videti, če se bo v kadru domačih znašel tudi novinec Žiga Škoflek.

Tekmo si bo moč ogledati na spletnem prenosu v živo, saj bodo na prizorišču kamere Nogometne zveze Slovenije.


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.