Jelovec: Drevo na občana, ta pa z reševalci v Brežice

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Sreda v Posavju

Ročna granata pri Podbočju

Ob 17.06 so v naselju Brod v Podbočju v občini Krško naleteli na neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadniki Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Gorenjsko-Ljubljanske regije so ročno granato angleške izdelave iz 2. svetovne vojne odstranili in na kraju varno uničili, obveščene so bile pristojne službe.

Drevo padlo na občana in na gospodarski objekt

Ob 18.11 se je v naselju Jelovec v občini Sevnica zaradi vetra podrlo drevo na gospodarski objekt in občna. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Boštanj so zavarovali kraj, razžagali drevo, rešili poškodovano osebo izpod drevesa, poškodovancu nudili prvo pomoč in nudili pomoč reševalcem pri prenosu osebe do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.