Gasilci do zaklenjenega otroka

Avtor tega prispevka je Dolenjski list. Vabljeni k branju Dolenjski list »

5.8.2022 | 18:40

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Danes zjutraj ob 6.50 so na Cesti 4. julija v Krškem gasilci PGE Krško s tehničnim posegom vstopili skozi okno v stanovanje, v katerem je bil zaklenjen otrok.

Zapeljala s ceste

Na cesti Novo mesto – Metlika pri Dolnji Težki Vodi, občina Novo mesto, je opoldne voznica osebnega vozila zapeljala s ceste. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator.  Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so na kraju pregledali voznico, ki ni bila poškodovana.

Gorel telekomunikacijski drog

Ob 5.31 je v naselju Lokve, občina Črnomelj, gorel telekomunikacijski drog. Požar, ki je uničil telekomunikacijsko omarico in drog, so pogasili gasilci PGD Črnomelj.

Kadilo se je

Ob 12.19 se je na Gubčevi cesti v Trebnjem kadilo izpod pokrova motorja osebnega vozila. Gasilci PGD Trebnje so pregledali vozilo. Do požara ni prišlo.

Jutri brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto – nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo jutri od 8:00 do 13:00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PLETERJE. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Pozabljeno geslo

Registracija

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.