Google Pixel 8 Pro: telefon z vrhunsko kamero in naprednimi tehnologijami

Avtor tega prispevka je Računalniške novice. Vabljeni k branju Računalniške novice »

Google Pixel 8 Pro poleg številnih drugih lastnosti ponuja napredne nastavitve fotoaparata, ki bodo zagotovo zanimale večino uporabnikov. S sistemom treh kamer na zadnji strani bo zadovoljil tudi potrebe tistih najzahtevnejših. Glavna kamera s 50 MP zajema podrobne slike, ultraširoka kamera s 48 MP pa je odlična za makrofotografijo. Telefoto kamera s 48 MP se ponaša s Pixlovo najboljšo povečavo doslej. Za ljubitelje nočne fotografije sta na voljo nočni način in astrofotografija, ki omogočata izjemne posnetke tudi v najtemnejših okoljih.

Umetna inteligenca v svetu fotografije

Z Googlovo umetno inteligenco lahko urejate fotografije na načine, za katere si še pred kratkim niste predstavljali, da so možni. Uporabite čarobni urejevalnik v storitvi Google Photos, da svojim fotografijam dodate elemente po meri in izboljšave studijske kakovosti. Hkrati pa lahko z uporabo funkcije Audio Magic Eraser izboljšate kakovost zvoka svojih videoposnetkov.

Super AMOLED zaslon

Vrhunski 6,7-palčni Super AMOLED zaslon, imenovan Super Actua, je najsvetlejši Pixel zaslon doslej. Prikazuje živahne barve v izjemni ostrini, ki je idealna za urejanje fotografij in ustvarjanje vsebin.

Čip Google Tensor G3 in visoka raven varnosti

Google Pixel 8 Pro se ponaša z novim čipom Google Tensor G3, ki temelji na Googlovi umetni inteligenci. Ta čip omogoča izjemne fotografije in videoposnetke ter pametne funkcije. Hkrati pa skrbi za varnost in zasebnost uporabnikov z vgrajenim čipom Titan M2 in VPN-jem Google One. S temi tehnološkimi in varnostnimi rešitvami je vaša naprava bolj zaščitena in posledično bolj varna kot kadarkoli prej.

Zanesljiv pomočnik

Google Pixel 8 Pro ne skrbi samo za vaše fotografije in videoposnetke, temveč tudi za vašo varnost. S sposobnostjo zaznavanja prometnih nesreč lahko telefon pokliče reševalne službe in deli vašo lokacijo, če se znajdete v težavah. To je le ena izmed številnih varnostnih funkcij, ki zagotavljajo vašo zaščito.

Hitra in preprosta migracija

S pametnim telefonom Pixel 8 Pro lahko enostavno prenesete svoje kontakte, fotografije, sporočila in druge podatke v približno 30 minutah. To je odlično za tiste, ki želijo preiti na nov telefon, ne da bi izgubili svoje dragocene podatke.

Google Pixel 8 Pro predstavlja vrhunsko izkušnjo pametnega telefona, ki združuje odlično kamero, specifikacije, izkušnjo in varnost. Z njim boste lahko ustvarili izjemne fotografije in videoposnetke ter ohranjali stik s svetom na boljši način.

Še več pametnih telefonov najdete na spletni strani Enaa.com.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.