Izobraževanje na digitalne bone ’22 v Posavju na Ljudski univerzi Krško

Avtor tega prispevka je ePosavje. Vabljeni k branju ePosavje »

“Zanimanja je res ogromno”

Tudi na Ljudski univerzi Krško opažajo povečano zanimanje za izobraževanje. “Zanimanje je res ogromno, že v preteklih tednih smo prejemali razne klice in sporočila na to temo. Ko so bili znani rezultati in ko smo izvedeli, da bomo tudi mi izvajalci teh izobraževanj, so bila mesta zapolnjena prej kot v enem dnevu,” še pravi sogovornica.

Omejeno število mest

V skladu z razpisom je na voljo določeno število mest. Zaenkrat je to – to, razen če bo kakšen dodaten razpis. Potem bo mogoče še kakšna možnost.” Na Ljudski univerzi Krško so imeli na voljo 144 mest, glede na zanimanje v preteklih tednih je bil takšen razplet pričakovan, še dodaja Kaja Cizelj. In kaj bodo na izobraževanju obravnavali? “Gre samo za osnovna znanja. Kako uporabljati zemljevide na telefonu, računalniku, kako uporabljati aplikacijo eZdravje, eUprava, spletno bančništvo, družbena omrežja. Za same nasvete glede opreme tukaj ne bodo dobili informacij“.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.