Tiffany Haddish zaradi obtožb o spolnih zlorabah izgubila službo in dobiček

Avtor tega prispevka je 24ur.com. Vabljeni k branju 24ur.com »

Tiffany Haddish, ki je bila pred dvema tednoma tarča obtožb spolnih zlorab dveh mladoletnih otrok, trdi, da je zaradi obtožb izgubila službo in dobiček. Obtožnico zoper igralko in njenega stanovskega kolega Ariesa Spearsa je vložila sedaj 22-letna neznanka, katere mati je zvezdničina znanka, dekle pa se je pred dnevi odločilo, da obtožbe umakne, ker se sedaj zaveda, da družinska prijateljica njej in njenemu bratu ne bi namerno škodovala.

Igralka in komičarka Tiffany Haddish je po umiku obtožnice zoper njo in komika Ariesa Spearsa, v kateri sta ju brat in sestra obtoževala spolnih zlorab, razkrila, da je zaradi tega ostala brez službe in dobička. Kot kaže, so se napovedi njenega odvetnika, ki je ves čas trdil, da je igralka nedolžna in je namen obtožb zgolj škodovati njenemu ugledu, uresničile.

Tiffany Haddish
Tiffany HaddishFOTO: Profimedia

“Vsi moji nastopi so odpovedani. Vse je izginilo. Ostala sem brez službe,” je dejala v izjavi za TMZ. Zvezdnica bo sicer v prihodnje predstavila dva projekta, ki sta trenutno v postprodukciji, trenutno pa ne sodeluje pri nobenem novem projektu, prav tako nima nobenega napovedanega. Kot kaže pa nima napovedanih niti datumov stand-up nastopov.  

image

PREBERI ŠE

Domnevna žrtev umaknila obtožbe spolnih zlorab zoper Haddishevo in Spearsa

Komika so pred dvema tednoma doletele obtožbe brata in sestre, ki sta v obtožnici trdila, da sta ju Tiffany Haddish in Aries Spears zvabila na snemanje neprimernih projektov, ki so se zgodili, ko sta bila ta stara 14 in sedem let, ti pa naj bi ju zaznamovali do konca življenja. Dekle, ki sedaj šteje 22 let, je obtožnico umaknilo, v izjavi za javnost pa pojasnilo: “Moja družina in jaz Tiffany Haddish poznamo že več let in se sedaj zavedamo, da meni in mojemu bratu ne bi namerno škodovala ali pomagala komu drugemu, ki bi potem ravnal nama v škodo. Tiffany želiva najboljše in sva vesela, da lahko to pustimo za seboj.”

image

PREBERI ŠE

Tiffany Haddish in Aries Spears obtožena izkoriščanja in spolnega nadlegovanja otrok

Na obtožbe, ki jih je označila za izsiljevanje, se je ob vložitvi obtožnice odzvala 42-letna igralka, ki je v izjavi na družbenem omrežju Instagram zapisala: “Vem, da imajo ljudje cel kup vprašanj, in razumem to. Sem v tem skupaj z vami. Ker je bila podana uradna obtožnica, lahko razkrijem le malo podrobnosti. Čeprav je bil skeč mišljen kot komičen, ni bil prav nič smešen, jaz pa obžalujem, da sem privolila v sodelovanje v njem. Upam, da bom lahko že kmalu z vami delila več informacij o tej situaciji.” Pod objavo je onemogočila komentiranje. 

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.