Kindle časopisi in revije

Si želite uporabiti vaš e-bralnik knjig Amazon Kindle ali drug e-bralnik, ki premore aplikacijo Kindle, za branje slovenskih revij in časopisov? Potem ste na pravem mestu!

Na Radiu Brežice Eu ustvarjamo slovensko Amazon Kindle zbirko dnevnih novic z objavo aktualnih člankov, za katere smo prepričani, da bodo všeč našim poslušalcem kot tudi vsem slovenskim uporabnikom e-ink bralnikov na sončnih plažah, kjer zasloni mobilnih telefonov in tablic preprosto niso dobro vidni, poleg tega pa hitreje praznijo baterije.

Amazon Kindle - novice iz Slovenije
Slovenske novice na vašem Kindlu – Fotografija je simbolična, saj je virov novic vsak dan več.

Kako pogosto izhajajo novice za vaš Kindle?

Radio Brežice Eu izdelamo e-knjigo z novicami trikrat na dan, in sicer prvič ob 8. uri za jutranje branje, ob 15. uri za popoldansko branje in ob 19. uri za večerno branje. Vsako izdajo sproti dostavimo vsem našim naročnikom v njihovo Amazon Kindle knjižnico knjig. Vse kar morate poskrbeti uporabniki je, da vaš Kindle vsak dan po 8. ali 15. ali pa po 19. uri povežete v internet in osvežite vašo knjižnico.

Se lahko naroči na Kindle novice radia Brežice Eu vsak?

Da. Vsak uporabnik Amazon Kindle združljivega e-bralnika se lahko naroči na Amazon Kindle novice tako, da izpolni neobvezujočo naročilnico za en mesec brezplačnega testiranja.

En mesec brezplačno!

Vsem, ki bi želeli preizkusiti storitev prejemanja dnevnih novic na svoj Kindle, podjetje Partitura d.o.o. iz Ljubljane, ki je ponudnik storitev posredovanja novic in izdaje e-knjig za bralnik Kindle, nudi en mesec brezplačnega testnega obdobja, kar pomeni 90 brezplačnih knjig, tri vsak dan, v katerih so združeni članki izbranih slovenskih časopisov in revij.

Po tem času se lahko odločite za nakup letne storitve posredovanja novic na vaš Amazon Kindle, ki znaša le 12 EUR na leto + 22% DDV (račun lahko prejmete tudi podjetja, davčni zavezanci), ali pa preprosto storitev ne plačate in vam samodejno prekinemo dostavo e-knjige Kindle novice Radia Brežice Eu v vašo Amazon Kindle knjižnico knjig.

Dnevne slovenske novice na Amazon Kindle bralniku dvakrat na dan.
Dnevne slovenske novice na Amazon Kindle bralniku vam dostavljamo ob 8. uri zjutraj, ob 15. uri popoldne in ob 19. uro zvečer.

Izpolnite obrazec za brezplačno in 100% neobvezujoče naročilo enomesečne dostave dnevnih novic v vaš Kindle račun:

Kaj pa branje novic na mojem telefonu ali tablici?

Da, tudi uporabniki, ki želite prebirati novice na telefonu ali tablici lahko prejemate dnevne novice na vašo napravo preprosto tako, da si naložite Kindle aplikacijo na vašo napravo, si s tem ustvarite vaš Amazon Kindle račun s katerim pridobite elektronsko pošto za dostavo novic.

Kupite svoj bralnik e-knjig Amazon Kindle na mimovrste.com.

Najbolj lokalna radijska postaja na svetu!