Zahvala po pogrebu

Cena snemanja in prvega predvajanja zahvale je 9 EUR + 22% DDV od storitev. Če želite naročiti več predvajanj, je cena vsake nadaljnje objave 5 EUR + 22% DDV.

Zahvale so na Radiu Brežice Eu predvajane vsako nedeljo ob 13. uri.

Naročilo zahvale na Radiu Brežice Eu

Na info@brezice.eu nam pošljite:
1. besedilo zahvale
2. vaše podatke za račun
3. število predvajanj (koliko nedelj zapored)

Po prejemu vašega plačila, vam bomo poslali še avdio posnetek prebrane zahvale v mp3 obliki, ki bo predvajana na Radiu Brežice Eu.

Obstaja več razlogov, zakaj se po pogrebu napišejo zahvale:

1. Izraz hvaležnosti

Zahvale so priložnost, da se izreče hvaležnost vsem, ki so v težkem času nudili podporo in sočutje. To lahko vključuje družino in prijatelje, ki so pomagali pri pripravi pogreba, tiste, ki so poslali cvetje ali hrano, ter tiste, ki so preprosto prisotni in ponudili ramo za objok.

2. Delitev spominov

Zahvale so lahko način za delitev spominov na pokojnika in praznovanje njegovega življenja. To lahko vključuje anekdote o njegovih dosežkih, njegovih hobijih ali preprosto o tem, kaj je naredil posebnega.

3. Potolažba

Branje ali poslušanje zahval lahko žalujočim nudi tolažbo. Lahko jim pomaga spoznati, da niso sami v svoji žalosti in da je bilo življenje pokojnika cenjeno.

4. Trajna zapuščina

Zahvale so lahko trajna zapuščina pokojnika. Lahko jih hranijo družinski člani in prijatelji kot spomin na ljubljeno osebo.
Način pisanja in vsebina zahval se lahko razlikujeta glede na kulturo, vero in osebne želje. Nekatere zahvale so kratke in jedrnate, druge pa daljše in podrobnejše. Nekatere se osredotočajo na izražanje hvaležnosti, druge pa na delitev spominov. Ne glede na obliko so zahvale iskren način spoštovanja pokojnika in hvaležnosti tistim, ki so v tem težkem času nudili podporo.

Najbolj lokalna radijska postaja na svetu!