Arhivi Kategorije: Art Music Records

Prihaja nepozaben večer z Isaacom Palmo v Gledališču Park v Murski Soboti

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Prihaja nepozaben koncert, saj bo 20. oktobra 2023 v Gledališču Park v Murski Soboti nastopil izjemno talentiran Argentinski pevec Isaac Palma. Ta večer lahko pričakujemo nepozabno izkušnjo za vse ljubitelje glasbe, saj bo Isaac v živo s svojo ekipo predstavil svoj novi singel “Mala Mala”.

Na koncertu tako ne bo manjkalo latino ritmov s sodobnimi elementi reggaetona in bachate, seveda pa bo pevec zaigral vse svoje hite, kot so “Sreča moja si”, “Če te kdaj spustim iz rok”, Hočem le tebe” in druge pesmi, ki jih je Isaac posnel, odkar je v Sloveniji.

“Na odru se mi bodo pridružili različni gostje, med katerimi bo tudi prelepa Manca Špik, s katero sva pred leti posnela duet Oba.” doda Isaac.

Isaac Palma je postal sinonim za čustveno in strastno izražanje skozi glasbo. Njegova glasbena pot se je začela v mladih letih, in od takrat je nabral impresivno zbirko pesmi, ki so občinstvu segle v srce.

Njegovo pristno izražanje in unikatna glasbena vizija so mu prinesli zvesto bazo oboževalcev po celi Sloveniji pa tudi drugod.

Isaac Palma je umetnik, ki se ne zadovolji s površnostjo. Njegova glasba sega globoko in se dotikne srca poslušalcev. Njegova energija in strast na odru sta nalezljivi, kar obljublja posebno doživetje za vse prisotne. Poleg dobre glasbe pa je Isaac znan tudi po svojem izjemnem scenografskem nastopu. Na odru ustvari magično vzdušje, ki občinstvu omogoča, da se popolnoma prepustijo glasbi in besedilom.

Veliki koncert Isaac Palma

20. oktober 2023 ob 19h

Gledališče Park Murska Sobota

Jaka Hliš navdušil svoje oboževalce z novim singlom “Naprej”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Pesem “Naprej” je izšla pred dnevi in je že v kratkem času požela izjemno pozitiven odziv. “Naprej” je energična in navdihujoča pesem, ki nas spodbuja, da ne obupamo in gremo vedno naprej v življenju.

Jaka Hliš je že nekaj let prisoten na slovenski glasbeni sceni in se je uveljavil kot izjemno talentiran pevec in avtor besedil. Njegov edinstveni vokal in avtentičnost v glasbi ga postavljata v ospredje domače glasbene industrije. Z vsakim izdanim singlom si pridobiva nove oboževalce ter utrjuje svoj status enega najbolj obetavnih glasbenih talentov.

Foto: Amadej Hercog

S pesmijo naprej predstavljam občutke, ki so bili del močnih emocij. Ne glede na situacijo, moraš vedno naprej. Občutek, ko misliš, da imaš vse, pa se lahko obrne z eno besedo.

Glasbo in besedilo je kot vedno napisal Jaka sam, pripoveduje pa o premagovanju težav, resnice, ljubezni in odkrivanju notranje moči, da bi se spopadli z izzivi, ki nam jih življenje prinaša. Skladba ima močan ritem, ki spodbuja poslušalce k plesu in petju, hkrati pa ima tudi globlje sporočilo, ki nagovarja posameznike na osebnem nivoju.

Foto: Amadej Hercog

Včasih čas za enako situacijo nekomu teče s svetlobno hitrostjo, drugemu pa se zdi, da stoji na mestu. Bil bi pripravljen težave rešiti tudi z Albertom Einsteinom, da jo prepričam obratno!

Scenarij za videospot je Jaka napisal skupaj s svojim prijateljem Amadejem Hercogom, ki je spot tudi režiral, vse skupaj pa so ze ekipo posneli v Kulturnem centru Laško.

Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=iFu4iPTkOv4

Annia predstavila nov singel na 42. festivalu Melodije morja in sonca

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Anja Ruperčič, nadarjena pevka, ki deluje pod tem umetniškim imenom Annia, je nedavno izdala svoj nov singel “Na pol poti”, ki ga je predstavila na 42. festivalu Melodije morja in sonca. Pevka je s svojim izjemnim vokalom in čustvenim izražanjem na odru hitro pritegnila pozornost občinstva, navdušenje nad njenim nastopom pa ni izginilo, saj je izvedba pesmi “Na pol poti” bila zaznamovana s pristnostjo in energijo, ki sta se dotaknili srca vsakega poslušalca.

Besedilo, ki ga je napisal Klemen Ruperčič, Anjin brat, je doživeto in ganljivo, za glasbo pa je poskrbel Alex Volasko skupaj z Romanom Sarjašem. Skupaj pesem predstavlja glasbeno

mojstrovino, ki nas prevzame s svojo globino in izraznostjo.

“To je skladba, ki v meni prebuja čustva, saj govori o pomembnih stvareh kot so hrepenenje, poželenje in strast. Sanje, ki so del vsakega posameznika, vodijo zgodbo skozi celotno pesem. Preko besedila tako vedno znova odkrivam samo sebe v različnih trenutkih življenja.”

Videospot za pesem je bil ustvarjen pod taktirko izkušenega režiserja Roka Maverja iz produkcijske hiše Rox Pro, zato je spot je prava paleta barv, ki spretno vizualizira sporočilo skladbe. S pomočjo impresivnih prizorov narave, vožnje s starodobnim vozilom Volkswagen, ki ga imenujejo ‘Zapeljivček’ in Anjine karizme se ustvari pravo vizualno doživetje, ki gledalca povabi v globine čustev. Umetniška estetika, ki jo režiser prikaže v spotu, ustvari nepozabne občutke, ki še dolgo ostajajo v gledalcu.

Videospot si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Br0GMbLeQOI

Ninnay z novo pesmijo “Krasni novi časi”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Po zadnjih dveh singlih “Bizarno” in “Nočem tja”, s katero je tudi prejela nagrado Danila Kocjančiča za obetavno izvajalko na festivalu Melodije morja in sonca 2022, nam Ninnay predstavlja novo skladbo z naslovom “Krasni novi časi”, za katero je pevka posnela tudi videospot.

Sodobna pop glasba, kjer se prepletajo vplivi elektronskih zvokov in živih instrumentov, ustvarjajoč svež in sodoben zvok, je nastala izpod peres priznanega avtorja Alexa Volaska, s katerim pevka sodeluje že od vsega začetka. “Krasni novi časi” tako odraža pevkino edinstveno glasbeno izraznost in njeno zmožnost, da s svojim vokalom preplete čustva in zgodbe.

Ninnay je v glasbenem svetu že uveljavljeno ime, ki je pridobilo številne oboževalce zaradi njenega izjemnega glasovnega obsega in izraza. S svojo avtentičnostjo in strastjo do glasbe se uspešno uveljavlja kot ena izmed vodilnih pevk v Sloveniji.

Videospot, ki ga je režirala ekipa iz Rox Pro Production pod okriljem Roka Maverja, je bil posnet na osupljivih lokacijah, med drugim v prelepi Lipici, pa tudi kamnolomu Lipica in Botaničnem vrtu Sežana. Pevka je v spotu vozila tudi oldtimerja znamke Mercedes, ki vizualno dopolnjuje skladbo in ustvarja atmosfero, ki odraža sporočilo pesmi.

V videospotu je nastopil tudi bobnar Ado Krpan, za styling in make up pevke pa sta poskrbeli Tjaša Škapin Couture in Anja Požar Bec.

S prefinjeno estetiko in kreativno uporabo vizualnih elementov tako video prispeva k celovitemu doživetju skladbe.

Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Rzd7HJiXoEY

Isaac Palma predstavlja vroč reggaeton z naslovom ‘Mala Mala’

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Priljubljeni glasbenik Isaac Palma se pripravlja na izid svojega novega singla ‘Mala Mala’, ki bo zagotovo razgrel plesišča po vsej Sloveniji, prepričamo pa smo, da tudi marsikje drugje, saj ima pevec argentinske korenine in ima zato oboževalce širom po svetu.

Singel bo izšel že ta petek, 16.6.2023, ekipa Neo Visuals pa je zanj pripravila tudi senzualen in vroč videospot, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo.

Isaac Palma je kot Argentinec v Sloveniji priznan po svojem izjemnem talentu in karizmatični pojavnosti. Njegove prejšnje uspešnice, kot so ‘Sreča moja si’, ‘Če te kdaj spustim iz rok’ in ‘Hočem le tebe’, so navdušile številne oboževalce po Sloveniji in osvojile vrhove glasbenih lestvic.

Z novim singlom ‘Mala Mala’ Isaac nadaljuje svoj edinstven slog, združuje latino ritme s sodobnimi elementi reggaetona in bachate ter tako ustvarja izjemno vročo in plesno glasbeno izkušnjo.

Singel ‘Mala Mala’ in spremljajoči videospot bo s strastnimi in zapeljivimi ritmi zagotovo dvignil temperaturo plesišč. Tudi besedilo opeva strastnost in privlačnost, ki jo nosijo ženske ter nas popelje v svet poželenja in čustvene napetosti. Isaac je znan po svoji izjemni interpretaciji in sposobnosti prenašanja čustev skozi svoj vokal, kar bo zagotovo prisotno tudi v tej pesmi.

“Zelo sem ponosen na ta nov singel ‘Mala Mala’. Ritem in besedilo pesmi me popeljeta v povsem novo dimenzijo glasbe. Upam, da bodo moji oboževalci uživali v tej pesmi tako kot jaz in da bo prinesla veselje in plesno vzdušje v njihova življenja.”

Videospot je režirala ekipa iz Neo Visuals, ki je že sodelovala z mnogimi znanimi glasbeniki in ustvarila vizualne mojstrovine. Vizualna podoba videospota bo odsevala strast in energijo pesmi ter vključevala zapeljive plesne korake in glasbenike, ki igrajo latino glasbo.

Založba Art Music Records je vesela sodelovanja z Isaacom Palmo in verjame v njegov izjemen talent ter prispevek raznolikosti latino glasbene scene.

‘Trenutek’ za Natalijo Krulec

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Ste že kdaj doživeli magičen trenutek in si ga za vedno vtisnili v spomin? Včasih nas na te

iskrice spomni fotografija, okus pijače, vonj parfuma… Velikokrat pa nas tja popelje prav

glasba.

Natalija Krulec, mlada glasbenica, ki po prvi avtorski skladbi ‘Samo ti’, predstavlja nadaljevanje z drugo skladbo, ki nosi naslov ‘Trenutek’.

“Pri projektu mi je pomagala velika ekipa srčnih ljudi.”

Za glasbo je tako poskrbel poznan producent Alex Volasko z glasbeniki iz studija Art Music Records, besedilo za skladbo pa je napisala, kot je začutila, kar sama. Tako se je Nataliji pojavila kmalu ideja za scenarij, v katerem je z zgodbo želela prikazati sebe, sliko svojega življenja. »Trenutek«, ki govori o iskrenih trenutkih sreče, bodisi s partnerjem ali prijatelji.

Videospot je ekipa posnela v njenem domačem kraju v Zgornji Savinjski dolini. Gre za simpatično romanco med natakarico in gostom, ki ga vidno očara. Natalija je v videospot vključila tudi svoj band (Matic Kovačič, Jan Mori, Jan Otoničar, Rok Molnar), z njimi stopila na oder in zabavala publiko v baru, za konec pa tudi zaplesala. Celotna zgodba tako izpade zelo dinamično, skratka, vredno ogleda.

Z vizuali pri videospotu sta odlično opravila Rok Deželak in Žan Beti, za fotografije pa Robi Valenti. Vlogo osebne vizažistke je prevzela dobra prijateljica Sara Zemljak.

Videospot za skladbo si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=S16NWIXH_XI

“Moje največje gonilo v življenju je glasba.”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Mladi pevec, 19-letni Metod Munda, je skozi svoje glasbeno ustvarjanje prečkal že kar nekaj mejnikov, sedaj pa je na slovensko glasbeno sceno tik pred valentinovim zakorakal z novo balado ‘Hočem naprej’, ki govori o praznini in spominih, ki so zdaj samo še boleč opomnik na preteklost. Pod melodijo in besedilo se je podpisal avtor in producent Žan Serčič, mojster ljubezenskih balad.

“Res sem vesel, da sem lahko spoznal tako velikega avtorja in producenta kot je Žan. Nastalo je čudovito sodelovanje in rezultati so se pokazali kmalu.“

Za skladbo je v sodelovanju z Novisuals produkcijo nastal tudi videospot, ki so ga posneli v idiličnem Dvorcu Novo Celje. Postavnemu Ptujčanu pa je pred kamerami družbo delala koreografinja in plesalka, Rebeka Ostroško, ki prihaja iz plesnega studia Remix.

Metod se z glasbo ukvarja že od otroštva in prihaja iz družine z močno glasbeno tradicijo. Je del družinskega podjetja Munda, ki se ukvarja z izdelavo harmonik Munda, vendar ga harmonike trenutno ne zanimajo preveč, pravi. Sam se raje usede za klavir ali poje.

“Kljub svoji starosti sem si kot pevec pridobil že kar nekaj izkušenj. Moja največja strast in gonilo v življenju je glasba. Rad pojem, plešem in ustvarjam na vseh področjih, prav tako pa moja družina”.

Lani je namreč začel sodelovati z glasbeno založbo Art Music Records, ki zastopa še številne slovenske glasbenike, naprimer Alexa Volaska, Isaaca Palmo, Saro Lamprečnik in druge. Z ekipo so se takoj ujeli in tako je nastal prvi skupni projekt – HOČEM NAPREJ, za katerega mladi pevec upa, da bo na praznik zaljubljenih priklical več lepih spominov, ali pa vsaj lajšal tiste manj lepe.

Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=fM5fC_1d1Yw

Alex Volasko z novo skladbo Zatišje

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Alex Volasko, priznan slovenski glasbenik, predstavlja novo skladbo ‘Zatišje’, ki je tudi nosilna pesem glasbenega albuma, ki ga je izdal pred kratkim.

Govori o tem, da smo vsi kot ladje na morju življenja. Mlade ladje se zaletavajo naravnost v valove, valovi pa jih učijo izkušenj. Stare ladje znajo bolje pluti med valovi in se izmikati njihovi surovi moči. V življenju vedno pridejo neurja, ki so kot naše preizkušnje. Nekateri znajo neurje prevedriti, se z njim soočiti, spet drugi se izgubijo in potonejo. A po neurju vselej pride zatišje. In le tiste najmočnejše in najbolj izkušene ladje ostanejo nad gladino ter varno plujejo naprej.

“Zadnje leto je bilo zame precej turbolentno in polno življenjskih prelomnic, zato sem se po šestih letih odločil izdati svoj že tretji glasbeni album, ki opisuje predvsem občutja žalosti in hrepenenja.” doda Alex.

Kljub temu, da je album ‘Zatišje’ nastajal zadnjih nekaj let, je na njem precej popolnoma novih pesmi, ki so nastale v zadnjem obdobju, ko sta se razhajala z zdaj že njegovo nekdanjo ženo Sašo. Zato je pridih novejših pesmi malce drugačen, kot ste jih vajeni, saj se Alex precej bolj poglablja v vprašanja in odkrivanja samega sebe ter svojih čustev.

Za skladbo ‘Zatišje’ je ekipa pripravila tudi videospot, ki je nastal pod taktirko odličnega Igorja Pečolerja in njegove video ekipe NoVisuals.

Pesem je izšla pod okriljem založbe Art Music Records, pri ustvarjanju skladbe pa so v studiu sodelovali še pianist Roman Sarjaš, basist Goran Sarjaš in kitarist Tine Lustek.

Videospot za skladbo ‘Zatišje’ že lahko slišite na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=RrahcU1Ya1U

Link do pesmi na digitalnih platformah:

http://alexvolasko.hearnow.com

V zimske dni z novo skladbo ‘Ko sneži’ pevke Nine Lampret

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Po zadnji pesmi ‘Modrina’, ki jo je predstavila na festivalu Melodije morja in sonca 2022, predstavlja Nina Lampret novo avtorsko pesem prav za prihajajoče zimske dni. Besedilo za pesem, ki nosi naslov ‘Ko sneži’, je napisal pevec skupine Flirrt Rok Lunaček, glasbo pa pianist in skladatelj Roman Sarjaš.

Da bi pesem najbolje zazvenela, je Roman poklical še svojega brata Gorana Sarjaša, ki je za pesem posnel tudi bas in s katerim sta nato v svojem studiju Art Music Records aranžmajsko in produkcijsko dokončala pesem. K sodelovanju sta povabila tudi priznana studijska glasbenika kitarista Bora Zuljana in bobnarja Jureta Rozmana.

Pri snemanju videospota pod taktirko QViewProduction se je ekipa izredno zabavala in uživala v zimskih radostih.

“Prvič v življenju sem božično smreko postavljala že novembra!” v smehu doda Nina.

Pri snemanju v koči je bilo pravo božično vzdušje, pekli so kekse, pili čaj, krasili smreko, Ninina mama pa je celo zaspala ob kaminu. Ob sebi je Nina imela tudi svojo prijateljico Niko, ki jo v spotu ‘tolaži’ ob razhodu s fantom, vendar jima je šlo večino časa bolj na smeh, kot na resno igranje vlog. Bilo je veliko smeha in dobre volje.

S snemanjem na snegu pa so imeli malo več težav. Snemalne dneve so morali prestavljati zaradi vremena, a na koncu se je vse dobro izšlo. Dan na snegu jim je popestril Ninin kuža Pablo, ki je divjal sem in tja po Rogli.

“Kot nalašč so bili kadri z njim najlepši ravno takrat, ko je bila kamera ugasnjena ali prazna baterija!” se nasmehne Nina.

Videospot za skladbo ‘Ko sneži’ si že lahko ogledate na našem youtube kanalu:

https://www.youtube.com/watch?v=vszpZ0v4sv8

Nino Lampret lahko tudi na:

https://www.instagram.com/nina.lampret

Annia z novim singlom ‘Najina pesem’

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Annia ali Anja Ruperčič je 21 letna fizioterapevtka, ki prihaja iz Šentjerneja. Z glasbo se ukvarja že od malih nog, ko je pričela z igranjem klaviatur, nato pa je kmalu spoznala, da je njena prva ljubezen petje. Sprva je prepevala doma pred svojo družino, nato pa je stopila tudi pred publiko, kjer je s pomočjo vaj in predanosti do glasbe je majhne odre zamenjala z večjimi in se predstavila na raznih prireditvah, nastopih, tekmovanjih.

Prvič se je Annia predstavila z avtorsko pesmijo ‘Barve’, tokrat pa predstavlja skladbo ‘Najina pesem’, za katero je napisal besedilo njen brat Klemen Ruperčič, glasbo in aražma pa sta prispevala Alex Volasko in švedski producent Ellis Ollsen.

V njenem srcu ostaja želja postati pevka, ki bo s pomočjo glasbe izrazila svoja čustva. Glasba ji pomeni življenje, kar v glasbi tudi rada prikaže. Verjame, da se bodo poslušalci prepoznali v njenih besedilih in uživali ob poslušanju njene glasbe.

“Pesem govori o dveh stvareh, kateri me zaznamujeta in spremljata že od otroštva, ljubezen do glasbe in plesa.” nam pove Annia.

Annia pravi, da je glasba vsak dan njena prva misel in jo le-ta spremlja čez celoten dan. Popelje jo v svet sanjarjenja in ljubezni.

“Vsekakor pa sta glasba in ples nekaj, kar me obdaja s pozitivno energijo in iz česa črpam moč za življenje in ustvarjanje.”

Njeno sporočilo je, da lahko vsak poslušalec prepozna besedilo na svoj način in najde pomen svoje ljubezni.

Za videospot sta poskrbela Jan Poreber in Klemen Ruperčič, ekipa pa je vse skupaj posnela v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju.

https://www.youtube.com/watch?v=yLFd-Vgb0RY