Arhivi Kategorije: Art Music Records

Manca Pirc izdala novo balado “Ne povej”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Manca Pirc je 27-letna glasbenica in germanistka, ki je izdala svojo najnovejšo skladbo z naslovom “Ne povej”, katere avtor je producent Alex Volasko. Ne deluje le v Sloveniji, ampak je svojo glasbeno pot pred časom uspešno ponesla tudi v tujino, v Nemčijo in Avstrijo in med drugim nastopila v polfinalu nemške televizijske oddaje na ARD 1 “Immer wieder Sonntags” z lastno skladbo “Küsse und Geigensound”.

 

Z Aleksom se je Manca spoznala že v svojih narodno-zabavnih glasbenih časih. Vmes je imela Manca krajši glasbeni premor zaradi drugih obveznosti, a enostavno ji je nekaj manjkalo, zato se je hitro vrnila k svoji prvi strasti. Poleg petja Manca igra že 19 let violino, s katero velikokrat popestri svoje skladbe. Z glasbo se je drugače srečala že v srednji šoli, kjer je svojo pot pričela s petjem v narodno-zabavni glasbi. Predvsem je veliko nastopala z bratom Luko, s katerim sta leta 2015 v oddaji Slovenski pozdrav tudi predstavila prvo skupno skladbo, ki sta jo napisala staršema za obletnico poroke. Leta 2016 je postala obraz spletnega portala Narodnjak – “Narodnjakovo dekle” ter tako predstavljala slovensko narodno-zabavno glasbo doma in v tujini, prav zaradi tega pa jo je glasbena pot ponesla najprej na tuje trge.

Med leti 2017 pa vse tja do korone je nastopala po Avstriji, na Hrvaškem, Nemčiji pa seveda tudi doma. Leta 2018 je izdala skladbo in videospot za pesem ”Na dlani srce”, ki je bila izjemno lepo sprejeta na radijskih postajah. Istega leta je izdala pesem z naslovom ”Wir tanzen immer noch” ter Singel-CD s prvo božično avtorsko skladbo ”Es ist Weihnacht”. Je tudi ambasadorka parfumarne »Myspirit«. V ta namen je leta 2019 ob izdaji skladbe »My Oxygen« izdala omejeno serijo parfumov z enakim imenom za ženske in moške. To je bila tudi skladba, pri kateri sta prvič sodelovala z avstrijski DJ David Ritt in producent Johnny Sommerer. Manca je izdala skupno 9 avtorskih pesmi v različnih jezikih, in sicer v slovenščini, nemščini in angleščina. V času korone, leta 2020 je nastopila na nemški nacionalni televiziji ARD 1, v njihovi najbolj gledani nedeljski oddaji »Immer wieder Sonntags«. Tekmovala je za naj pesem poletja 2020 z lastno skladbo z naslovom »Küsse und Geigensound«, kar v prevodu pomeni »Poljubi in zvok violine« in prišla v do polfinala. Leta 2022 je izdala zadnjo samostojno skladbo »Vse kar si želim za božič«.

Videospot za skladbo “Ne povej” je bil posnet v galeriji Jakčevega doma v Novem mestu, ki deluje v sklopu Dolenjskega muzeja. Snemanje pa je bilo polno zanimivih prigod. “Na dan snemanja smo imeli kar nekaj zanimivih prigod. Od tega, da smo na samo snemanje zamujali, saj je tisti dan skozi center Novega mesta potekala kolesarska dirka, dva člana ekipe sta se celo zgubila v Novem mestu in smo na koncu pričeli s snemanjem z 2 urno zamudo, do tega da smo na koncu, ko smo snemali kader z dimno zaveso, pomotoma sprožili požarni alarm. A se je na koncu vse dobro izšlo in posneli smo krasen videospot” je povedala.

Manca trenutno izdaja skladbo kot singel, vendar ne izključuje možnosti izdaje albuma v prihodnosti. Spoznala sem res krasno ekipo, Poletje bo preživela s petjem na številnih porokah, jeseni pa načrtuje pripravo prvega samostojnega koncerta, ki bo predvidoma potekal proti koncu leta ali v začetku naslednjega.

Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:

Pevko lahko slišite tudi na vseh digitalnih platformah:

https://mancapirc.hearnow.com/ne-povej

Vita Renko z navdihujočo zgodbo med poslušalce s pesmijo “V sebi skrivaš moč”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Škofjeločanka Vita Renko predstavlja svojo prvo avtorsko pesem, za katero je sama napisala besedilo in glasbo. Pesem z naslovom “V sebi skrivaš moč” posveča vsem, ki se soočajo s kakršnimi koli življenjskimi izzivi, še posebej pa svoji mlajši sestri Nini.

Pesem je Vita napisala v začetku letošnjega leta, ko je bilo zanjo težko obdobje.

Glasba je Vito spremljala že od otroštva. Oče, ki ustvarja glasbo in igra kitaro v heavy metal skupini Sarcasm, in mama, oba ljubitelja petja, sta ji v otroštvu veliko prepevala. Oče ji še danes pogosto nudi nasvete pri ustvarjanju glasbe, in tako je bilo tudi pri tej pesmi. Končni izdelek pesmi je nastal v studiu Art Music Records z bratoma Romanom in Goranom Sarjašem v sodelovanju z ekipo studijskih glasbenikov.

Vita je zaključila osem let glasbene šole, kjer se je učila igranja klavirja, zdaj pa že sedmo leto  obiskuje solo petje pri Marjetki Vovk. Posnela je že nekaj coverjev, več o njej pa izveste, če poslušate pogovor z njo na kanalu založbe (https://www.youtube.com/watch?v=Tfqnq5CuapE). Poleg glasbe je njena ljubezen tudi atletika, ki jo trenira že enajst let. Sinhronizira risanke in animirane filme, v glasbi pa želi ostati tudi v prihodnje, zato se je odločila za študij glasbene pedagogike na Akademiji za glasbo v Ljubljani.

Vita nam s svojim prvencem želi sporočiti, da je okrog nas mnogo navdihujočih zgodb, zato je na snemanje videospota povabila otroke, ki z močno voljo premagujejo primanjkljaje v razvoju, ter otroke in mladostnike z rakom iz Inštituta Zlata pentljica. Oni so dokaz, da imamo ljudje v sebi moč, da lahko letimo in ujamemo svoje sanje. Pevka pravi, da je tako tudi v glasbi.

Videospot za pesem “V sebi skrivaš moč” si že lahko ogledate na youtube:

Viti lahko sledite tudi na socialnih omrežjih:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/vitarenko

 

Aleksandra Ivanova predstavlja svoj prvi singel “Not the Same”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Aleksandra Ivanova je 24-letna pevka, ki prihaja iz Makedonije in ki že od otroštva neguje svojo ljubezen do glasbe. Kot kantavtorica in glasbenica združuje elemente popa, countryja in tujih glasbenih vplivov. V Slovenijo je je pripeljala akademska pot, saj se je kot študentka vpisala na Ekonomsko fakulteto v Ljubljani, kjer trenutno dokončuje svoj magistrski študij.

Glasbo za pesem “Not the Same” sta napisala Aleksandra Ivanova in skladatelj Roman Sarjaš, pri čemer je besedilo prispevala Ivanova. Roman se je nad demo pesmijo takoj navdušil, k sodelovanju pa povabil izjemne glasbenike, kitarista Marko Hrvatina, basista Gorana Sarjaša in bobnarja Jureta Rozmana, s katerimi so pesem v glasbenem studiu založbe Art Music Records tudi dokončali.

Foto: Janja Benedik

“Not the Same” je pesem, ki oznanja začetek glasbene poti Aleksandre, pa tudi njeno prvo

čustveno izpoved skozi besede in melodijo. To je pesem, ki jo je napisala sama, v kateri se

poglablja v temo cycle breakers – ljudi, ki se odločijo prekiniti z ustaljenimi vzorci in izstopiti

iz okvirov, v katerih so živeli. Pesem pripoveduje zgodbo o težavah in izzivih, s katerimi se

soočajo ti posamezniki. Na poti se srečujejo z zavračanjem in posmehom, a kljub temu

vztrajajo in se na koncu vzdignejo nad vse ovire.

S to pesmijo umetnica želi navdihniti poslušalce, da objamejo svojo edinstvenost in pogumno sledijo svoji poti.

Foto: Janja Benedik

Pevka pravi, da je njena glasba odsev njenih notranjih izkušenj in čustev, ki jih deli s svetom skozi svoje besedilo in melodijo. S pogumom, ranljivostjo in iskrenostjo Aleksandra odpira nova vrata glasbenega izraza. “Not the Same” predstavlja odločen korak zanjo, ki jo vodi v neznano, zasnovan na veri v lastno resnico in izražanju avtentičnosti.

Pesem “Not the same” lahko že slišite tudi na youtube:

Žan Videc predstavlja zmagovalno pesem “Med oblaki” z glasbenega natečaja “Radio SI 2024 Standouts”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Žan Videc, nadarjen vokalist in kitarist, je stopil na glasbeni sceno s svojim prvencem “Not With You”, sedaj pa predstavlja svoj drugi singel “Med oblaki”, ki je postala zmagovalna pesem glasbenega natečaja “Radio SI 2024 – Standouts”.

“Med oblaki” je pesem, ki nas opominja, da sanje niso nedosegljive in da je življenje polno čarobnih trenutkov, če si le dovolimo, da jih opazimo. Žan Videc tako s svojim glasbenim talentom in ustvarjalno vizijo prinaša svežino na slovensko glasbeno sceno ter si utrjuje mesto med slovenskimi glasbeniki.

Glasbo za pesem sta napisala skupaj z avtorjem in basistom Goran Sarjašem, besedilo pa je pevec napisal sam. Pri snemanju pesmi so sodelovali še bobnar Jure Rozman, klaviaturist Žan Hauptman, kitarist Marko Hrvatin in back vokalistka Sara Lamprečnik, vse skupaj pa so posneli v studiu Art Music Records.

Videospot za pesem je prava paša za oči

Videospot za pesem “Med oblaki”, ki ga je posnela Rok Breznik, je prava paša za oči in ušesa. V njem se prepletajo čarobni trenutki in raznoliki prizori, ki ustvarjajo vzdušje brezčasne lepote in radosti. Med nastopajočimi so žongler, ki s svojo spretnostjo očara gledalce, doberman, ki dodaja videu element elegancije in moči, ter punca na kotalkah, ki s svojimi gibljivimi akrobacijami prinaša občutek svobode in brezskrbnosti.

Videospot vključuje tudi prizore deklet, ki nakupujejo in se smejijo, kar ustvarja vzdušje prijateljstva, veselja in mladostne energije. Vse te elemente mojstrsko povezuje pesem “Med oblaki”, ki s svojim optimističnim besedilom in melodično podlago vabi poslušalce, da se dvignejo nad vsakodnevne skrbi in uživajo v trenutkih sreče.

Več o snemanju videospota, si lahko ogledate v galeriji:

Nastop Melodijah morja in sonca 2024

Žan se bo letos nastopil tudi na 43. festivalu Melodije morja in sonca, ki bo v Avditoriju Portorož, kjer bo predstavil svoj tretji singel “Neznano”. Spremljala ga bo glasbena ekipa v živo, Žan pa s producenti že pripravlja pravi spektakel na odru, saj ne želi pustiti svojih poslušalcev ravnodušnih, kar njemu vedno pritiče.

“Pesem ‘Med oblaki’ je zame zelo posebna, ker izraža trenutke sreče in ljubezni, ki jih želim deliti s poslušalci. Upam, da bodo ob poslušanju te pesmi tudi drugi občutili isto veselje in lahkotnost kot jaz, ko sem jo ustvarjal.” še doda Žan.

Za več informacij o Žanu Vidcu, njegovih nastopih in prihajajočih projektih, obiščite njegovo spletno stran www.artmusicrecords.si/zanvidec ali ga spremljajte na družbenih omrežjih.

– Facebook: http://facebook.com/zan.videc

– Instagram: http://instagram.com/zanvidec

– YouTube: http://youtube.com/@zanvidec

Videospot za pesem si lahko ogledate na Žanovem youtube profilu:

Isaac Palma predstavlja novo skladbo “Dva tedna”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Slovenski glasbenik Isaac Palma je ponovno stopil na glasbeno sceno z novo skladbo, ki nosi naslov “Dva tedna”. Po njegovem zadnjem singlu “Mala mala”, so novega oboževalci že nestrpno pričakovali. Pesem prinaša globoko čustveno sporočilo, ki se dotakne poslušalcev s svojo iskrenostjo in čustvenostjo.

Glasbo je napisal skladatelj Roman Sarjaš, besedilo je prispevala Tadeja Hlebš Salobir, vse skupaj pa so s priznanimi glasbeniki posneli v studiu Art Music Records.

Sarjaš je poleg standardne zasedbe glasbenikov dodal skladbi godalni aranžma, kar pesmi da dodatno mističnost in čarobnost.

Foto: Anže Filipič

Videospot za skladbo “Dva tedna” je režiral Rok Breznik, ki je poskrbel za vizualno podobo zgodbe. V glavni vlogi nastopa nadarjena Hana Brvar, ki je s pevcem ponazorila ljubezensko afero, ki je trajala kratko, a zarezala globoko.

Foto: Anže Filipič

Snemanje je potekalo v slikovitem okolju Narodne galerije v Ljubljani, kar je pesmi dodalo posebno umetniško vrednost. Je namreč okolje, kjer sta se protagonista spoznala, nato pa se tudi iskala in na koncu tudi našla.

V videospotu sta nastopile tudi violinistka Ekaterina Lepoša in čelista Laura Sečkar, ki sta violine in čelo za skladbo tudi dejansko posnele.

Foto: Anže Filipič

Isaac Palma s skladbo “Dva tedna” znova dokazuje svoj talent in sposobnost ustvarjanja glasbe, ki se dotakne poslušalcev na globlji ravni. Njegova glasbena pot bo tako še naprej navduševala in navdihovala številne poslušalce, ki se lahko zlahka poistovetijo z njegovimi besedami in melodijami.

Več o ozadju snemanja videospota si lahko pogledate v galeriji:

PAZI! Petra ugrabila sanjskega moškega?

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Petra Ceglar, 23-letna pevka, avtorica in ustvarjalka vsebin, napada z novim singlom “PAZI!”, za katerega je posnela tudi videospot, v katerem je nastopil aktualni Sanjski moški Blaž Kričej Režek.

Petra se je Sloveniji nedavno predstavila v oddajah “Slovenija ima talent” in “Ema Freš”, v zadnjih letih pa se je s svojimi avtorskimi skladbami že dobro usidrala tudi na slovenskih radijskih postajah. Med mladimi velikokrat krožijo tudi njene pristne in zabavne vsebine na socialnih omrežjih, kjer pa je poleg zgodb iz študentskega in glasbenega sveta, v zadnjem letu dobila na prepoznavosti tudi preko deljenja posnetkov v živo iz dvorane tekmovanja Pesmi Evrovizije.

“Pesem sem napisala zase, da v meni prebudi plamen samozavesti po težki izkušnji. Včasih nas kaj tako prizadane, da je edini izhod delo na sebi. Čez čas tako postanemo močnejši in uspešnejši, sreča se povrne. In prav to zadovoljstvo in uspeh sta lahko največje maščevanje osebi ali situaciji, ki nas je prizadela. Pazi, zdaj ti bo žal…”, dodaja Petra.

Na socialnih omrežij je Petra sledilcem že nekaj mesecev namigovala, da prihaja nekaj zelo zanimivega in šokantnega. Za “šok efekt” definitivno poskrbi videospot, v katerem pevka predstavlja kriminalko, ki ugrabi svojega bivšega, da se mu maščuje. V tem primeru si je seveda privoščila kar “Sanjskega moškega” Blaža.

V videospotu, ki so ga ustvarili z ekipo Novisuals, se Petri pridružijo tudi plesalke in prijalteljice, Maruša, Milana, Liza in Manja,  ki ob koncu videa plešejo okoli zvezanega Blaža.

https://www.youtube.com/watch?v=2knRDPiCVyQ

Pesem je nastajala od lanskega poletja. Petra, ki je tudi avtorica besedila in melodije, jo je pol leta pilila s priznanim glasbenim producentom Krešimirjem Tomcem.

“Produkcija je nekaj čisto novega, česa zelo podobnega temu še nisem slišala nikjer. Prav zato ima pesem neko dodano vrednost, vse ne bi pa tako dobro izpadlo brez Krešimirja, on res obvlada. Vsi prijatelji mi pravijo – tale je pa taka za na Evrovizijo!”, dodaja Petra.

Petra je ob izidu pripravila tudi dogodek v baru Zorica v središču Ljubljane. Tam je poskrbela za prijetno druženje mladih glasbenikov in novinarjev ob manjšem koncertu in predstavitvi videospota.

Nina Lampret z novim singlom »Lahko bi vedela« že navdušuje poslušalce

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Nina Lampret, mlada in nadarjena pevka, ponovno navdušuje svoje oboževalce s svežim singlom “Lahko bi Vedela”. Nova skladba, za katero je glasbo in besedilo napisal producent Alex Volasko, je že osvojila srca številnih glasbenih navdušencev.

Pesem govori o občutkih osamljenosti, razočaranja in upanju. Izraža obžalovanje zaradi konca nečesa, kar se je zdela večna ljubezen, a se je izkazalo za minljivo. Kljub temu ostaja upanje na ponovno srečanje in ponovno povezavo v prihodnosti. Gre za izraz čustev in iskanje smisla v koncu ljubezenskega razmerja.

“V pesmi izražam svoja čustva, saj sem bila v situaciji, ko se mi je zdelo, da je ljubezen neminljiva. Bila sem zaljubljena do ušes in tako kot pravijo, da je ljubezen “slepa”, na koncu spoznala resnico, da se ljubezen lahko tudi konča. Ko sem povzela vse stvari in pogledala nazaj, sem res videla, da “bi lahko vedela”, da ni bilo vse tako popolno, kot se je zdelo. Vendar pa na koncu vedno ostaja upanje, v vseh zvezah so vzponi in padci. V besedah”da konec nov začetek bo zame, dobro vem” napeljujem na to, da se vse zgodi z razlogom in da je vse za nekaj dobro.”

Videospot za pesem “Lahko bi Vedela” je posnet v pozitivni luči, kljub temu da pesem opisuje žalostne občutke. Igralca Pika Golob in Eldin Murič se v videospotu spominjata vseh lepih trenutkov, ki sta jih doživela kot par. Videospot prikazuje tudi prepir, vendar se na koncu vse dobro konča, kar dodatno poudarja sporočilo pesmi.

https://www.youtube.com/watch?v=8ZqBcZJYx_M

“Lahko bi vedela” je še ena pesem k nizu ostalim Nininim, kot so “Ko sneži”, “Modrina”, “Dan kot dan” in “Ptici brez kril”. Njene pesmi so že dolgo priljubljene med poslušalci, še posebej pa se spominjamo nastop na festivalu Melodije morja in sonca leta 2022, kjer je navdušila s pemijo “Modrina.

Nina Lampret je dokazala svoj talent in strast do glasbe skozi leta, njen napredek pa

je očiten. Pred kratkim je namreč navdušila s coverjem pesmi “Kjer najbolj gori” izvajalke Eve Boto, ki ga je posnela skupaj s pevcem in kitaristom Davidom Kreslinom.

https://www.youtube.com/watch?v=9ku-Cgm0p3M

Za več informacij o Nini Lampret spremljajte njena družbene omrežja.

IG: http://instagram.com/nina.lampret

FB: https://www.facebook.com/ninalampret1

Pevka Laura Pesjak predstavlja svojo najnovejšo pesem “Ko ustavi se čas”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Laura Pesjak, vznemirljiva mlada pevka, ki nenehno navdihuje in povezuje občinstvo, je razkrila svojo najnovejšo skladbo “Ko ustavi se čas”, ki je plod sodelovanja z avtorjem in glasbenikom Romanom Sarjašem.

Pevka je napisala besedilo sama, glasbo pa sta skupaj z Romanom dokončala v glasbenem studiu založbe Art Music Records, kjer so skupaj s studijskimi glasbeniki pesem dokončali. Tako so pri pesmi sodelovali tudi bobnar Jure Rozman, basist Goran Sarjaš, kitarist Marko Hrvatin in back vokalistka Sara Lamprečnik.

Laura Pesjak je vsestranska umetnica, ki je zavezana iskanju in izražanju resnice skozi glasbo, se veseli deljenja te nove skladbe s svojim občinstvom. “Ko ustavi se čas” je zgolj nadaljevanje njenega glasbenega potovanja, ki nas vedno znova navdihuje in osvaja.

Za videospot je poskrbel Jaka Kniplič iz Prizmatory, ki je ustvaril videospot, ki dopolnjuje in oživlja čarobnost skladbe. Videospot “Ko ustavi se čas” in glasbeno moč Laura Pesjak. V videospotu sta nastopila izjemna plesalca Valeriya Musina in Tomaž Šter, ki sta s svojim plesnim nastopom prinesla gledalcem slikovito izkušnjo in tako dodatno poudarila čustveno globino, ki jo izraža pesem

V videospotu je prizorišče našlo tudi v Center Noordung v Vitanju, kjer so ustvarjalci zajeli prav posebno atmosfero, ki se odraža v vsakem kadru.

https://www.youtube.com/watch?v=0Vk07RJOTDI

Sledite Laura Pesjak na družbenih omrežjih in ne zamudite priložnosti, da se poglobite v čarobni svet njenega glasbenega ustvarjanja.

http://instagram.com/laurapesjak

http://facebook.com/laurapesjak

Žan Videc s prvim singlom “Not with you”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Žan Videc, nadarjen vokalist in multiinštrumentalist, je stopil na glasbeni sceno s svojim prvencem “Not With You”, ki že obeta, da bo v svetu glasbe pustil velik pečat. Pesem, ki jo je napisal sam, nosi njegovo globoko čustveno sporočilo, in je bila posneta v glasbenem studiu založbe Art Music Records. Videospot za pesem je bil posnet v Gledališču Park v Murski Soboti in v samem mestu, kjer je zagrala žensko vlogo Janja Gomboc, za scenarij in režijo pa sta poskrbela Roman Sarjaš in Jaka Kniplič.

Pri snemanju singla “Not With You” so sodelovali vrhunski glasbeniki: basist Goran Sarjaš, bobnar Jure Rozman, kitarist Marko Hrvatin, klaviaturist Žan Hautpman in spremljevalna vokalista Sara Lamprečnik. Skupaj so ustvarili zvočno podobo pesmi, ki je popolnoma zaokrožila Žanovo glasbeno vizijo in dodala pesmi globino.

S svojo skupino, ki izvaja žanrsko raznoliko glasbo v slogu “pop – soul”, je Žan Videc postal sinonim za nepozabne glasbene trenutke, ki navdušujejo občinstvo po vsej Sloveniji.

S svojim očarljivim in močnim glasom Žan Videc pridobi vsakega poslušalca. Njegova interpretacija pesmi nosi globoko čustveno sporočilo, ki se prepleta z izjemno glasbeno tehniko in izraznostjo. Spretno prepleta različne vplive in ustvarja edinstven zvok, ki se dotika poslušalčeve duše.

Eden izmed najbolj prepoznavnih elementov Žanovega umetniškega ustvarjanja je njegov energičen nastop. Na odru se razcveti in vzdušje na koncertu popelje do vrhunca. Njegova strast do glasbe je nalezljiva, kar občinstvo vedno znova opazi in ceni.

Videcov koncertni repertoar je prava paleta glasbenih mojstrovin. Slišati je priredbe izvajalcev kot so Chris Stapleton, Paolo Nutini, Elvis Presley, Maroon 5, Stevie Wonder in drugih svetovnih glasbenih velikanov. S svojim edinstvenim pristopom k interpretaciji znanih skladb, Žan Videc ustvarja svežino in avtentičnost, ki pušča neizbrisen vtis na vsakem poslušalcu.

“Not With You” je pesem, ki se dotika čustev in izraža globoko človeško povezanost. Skozi melodijo in besedilo poslušalca popelje na čustveno potovanje, polno introspekcije in refleksije. Videc s svojim izjemnim glasbenim talentom z lahkoto prenaša to čustveno stanje na svoje občinstvo, kar ustvarja nepozabno glasbeno izkušnjo.

Za Žana Videca in njegovo glasbeno skupino je “Not With You” le začetek poti, ki obeta še mnogo glasbenih uspehov in nepozabnih trenutkov. Njihova strast do glasbe je nalezljiva, zato je pričakovati, da bodo še veliko ljudi po vsej Sloveniji in širše navduševali s svojimi izjemnimi nastopi.

PREMIERA VIDEOSPOTA za pesem “NOT WITH YOU”12.2.2024 ob 10. uri.

https://youtu.be/02DLlX2dGtM

Veliki dobrodelni koncert ‘Podarimo srečo’

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Na velikem dobrodelnem koncertu »Podarimo srečo« otrokom Osnovne šole IV Murska Sobota znova na pomoč priskočili številni priznani slovenski glasbeniki.

Ti so s svojimi nastopi pričarali prelep večer, poln glasbe in dobre volje, ob tem pa storili dobro delo, ki bo mnogim otrokom omogočilo boljši jutri. 

Gre za zdaj že tradicionalno prireditev

Dobrodelni koncert »Podarimo srečo« je zdaj že tradicionalni dogodek, ki ga na Osnovni šoli IV Murska Sobota pripravljajo v sodelovanju z Glasbenim društvom Art Music, ki je vodeno s strani bratov Sarjaš

Na njem se je tudi tokrat zvrstil bogat glasbeni program, v katerem so ob spremljavi glasbene skupine Art Music Orchestra v živo nastopili številni priznani lokalni in nacionalni glasbeniki. 

Tudi letos so tako nastopili znani slovenski glasbeniki, in sicer Nuša Derenda, Isaac Palma, Leopold I., Manca Špik, Nika Zorjan, BQL Rok, Žan Videc, Ansambel Aktual, Nina Lampret, Laura Pesjak in seveda učence Osnovne šole IV Murska Sobota.

Kot presenečenje so nastopili Matjaž in Tina iz cirkusa Arbadakarba ter Matjaž Zupan iz skupine California.

»Ne gre le za to, da naredimo nekaj dobrega, ampak je tudi za nas velika sreča, ko vidimo nasmejane obraze, srečne ljudi. Obenem pa je to tudi priložnost, da se glasbeniki srečamo in muziciramo, saj ves program poteka v živo ob glasbeni spremljavi skupine Art Music Orchestra,« še doda Roman Sarjaš

Kako lahko pomagate?

Tisti, ki želite pomagati, lahko denarne prispevke nakažete na transakcijski račun šole, številka 01280 -6030690345, referenca 00 9002, namen plačila Donacija – podarimo srečo. Davčna številka šole je 10286179. S pomočjo Lions kluba Murska Sobota pa je vzpostavljeno tudi darovanje sredstev prek SMS-sporočil. Tako lahko donacijo v višini pet evrov prispevate, tako da pošljete SMS s ključno besedo KOMBI5 na številko 1919.

Kako je bilo na prireditvi si lahko ogledate tudi v foto galeriji (sobotainfo.com):