Arhivi Kategorije: Art Music Records

Pevka Laura Pesjak predstavlja svojo najnovejšo pesem “Ko ustavi se čas”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Laura Pesjak, vznemirljiva mlada pevka, ki nenehno navdihuje in povezuje občinstvo, je razkrila svojo najnovejšo skladbo “Ko ustavi se čas”, ki je plod sodelovanja z avtorjem in glasbenikom Romanom Sarjašem.

Pevka je napisala besedilo sama, glasbo pa sta skupaj z Romanom dokončala v glasbenem studiu založbe Art Music Records, kjer so skupaj s studijskimi glasbeniki pesem dokončali. Tako so pri pesmi sodelovali tudi bobnar Jure Rozman, basist Goran Sarjaš, kitarist Marko Hrvatin in back vokalistka Sara Lamprečnik.

Laura Pesjak je vsestranska umetnica, ki je zavezana iskanju in izražanju resnice skozi glasbo, se veseli deljenja te nove skladbe s svojim občinstvom. “Ko ustavi se čas” je zgolj nadaljevanje njenega glasbenega potovanja, ki nas vedno znova navdihuje in osvaja.

Za videospot je poskrbel Jaka Kniplič iz Prizmatory, ki je ustvaril videospot, ki dopolnjuje in oživlja čarobnost skladbe. Videospot “Ko ustavi se čas” in glasbeno moč Laura Pesjak. V videospotu sta nastopila izjemna plesalca Valeriya Musina in Tomaž Šter, ki sta s svojim plesnim nastopom prinesla gledalcem slikovito izkušnjo in tako dodatno poudarila čustveno globino, ki jo izraža pesem

V videospotu je prizorišče našlo tudi v Center Noordung v Vitanju, kjer so ustvarjalci zajeli prav posebno atmosfero, ki se odraža v vsakem kadru.

https://www.youtube.com/watch?v=0Vk07RJOTDI

Sledite Laura Pesjak na družbenih omrežjih in ne zamudite priložnosti, da se poglobite v čarobni svet njenega glasbenega ustvarjanja.

http://instagram.com/laurapesjak

http://facebook.com/laurapesjak

Žan Videc s prvim singlom “Not with you”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Žan Videc, nadarjen vokalist in multiinštrumentalist, je stopil na glasbeni sceno s svojim prvencem “Not With You”, ki že obeta, da bo v svetu glasbe pustil velik pečat. Pesem, ki jo je napisal sam, nosi njegovo globoko čustveno sporočilo, in je bila posneta v glasbenem studiu založbe Art Music Records. Videospot za pesem je bil posnet v Gledališču Park v Murski Soboti in v samem mestu, kjer je zagrala žensko vlogo Janja Gomboc, za scenarij in režijo pa sta poskrbela Roman Sarjaš in Jaka Kniplič.

Pri snemanju singla “Not With You” so sodelovali vrhunski glasbeniki: basist Goran Sarjaš, bobnar Jure Rozman, kitarist Marko Hrvatin, klaviaturist Žan Hautpman in spremljevalna vokalista Sara Lamprečnik. Skupaj so ustvarili zvočno podobo pesmi, ki je popolnoma zaokrožila Žanovo glasbeno vizijo in dodala pesmi globino.

S svojo skupino, ki izvaja žanrsko raznoliko glasbo v slogu “pop – soul”, je Žan Videc postal sinonim za nepozabne glasbene trenutke, ki navdušujejo občinstvo po vsej Sloveniji.

S svojim očarljivim in močnim glasom Žan Videc pridobi vsakega poslušalca. Njegova interpretacija pesmi nosi globoko čustveno sporočilo, ki se prepleta z izjemno glasbeno tehniko in izraznostjo. Spretno prepleta različne vplive in ustvarja edinstven zvok, ki se dotika poslušalčeve duše.

Eden izmed najbolj prepoznavnih elementov Žanovega umetniškega ustvarjanja je njegov energičen nastop. Na odru se razcveti in vzdušje na koncertu popelje do vrhunca. Njegova strast do glasbe je nalezljiva, kar občinstvo vedno znova opazi in ceni.

Videcov koncertni repertoar je prava paleta glasbenih mojstrovin. Slišati je priredbe izvajalcev kot so Chris Stapleton, Paolo Nutini, Elvis Presley, Maroon 5, Stevie Wonder in drugih svetovnih glasbenih velikanov. S svojim edinstvenim pristopom k interpretaciji znanih skladb, Žan Videc ustvarja svežino in avtentičnost, ki pušča neizbrisen vtis na vsakem poslušalcu.

“Not With You” je pesem, ki se dotika čustev in izraža globoko človeško povezanost. Skozi melodijo in besedilo poslušalca popelje na čustveno potovanje, polno introspekcije in refleksije. Videc s svojim izjemnim glasbenim talentom z lahkoto prenaša to čustveno stanje na svoje občinstvo, kar ustvarja nepozabno glasbeno izkušnjo.

Za Žana Videca in njegovo glasbeno skupino je “Not With You” le začetek poti, ki obeta še mnogo glasbenih uspehov in nepozabnih trenutkov. Njihova strast do glasbe je nalezljiva, zato je pričakovati, da bodo še veliko ljudi po vsej Sloveniji in širše navduševali s svojimi izjemnimi nastopi.

PREMIERA VIDEOSPOTA za pesem “NOT WITH YOU”12.2.2024 ob 10. uri.

https://youtu.be/02DLlX2dGtM

Veliki dobrodelni koncert ‘Podarimo srečo’

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Na velikem dobrodelnem koncertu »Podarimo srečo« otrokom Osnovne šole IV Murska Sobota znova na pomoč priskočili številni priznani slovenski glasbeniki.

Ti so s svojimi nastopi pričarali prelep večer, poln glasbe in dobre volje, ob tem pa storili dobro delo, ki bo mnogim otrokom omogočilo boljši jutri. 

Gre za zdaj že tradicionalno prireditev

Dobrodelni koncert »Podarimo srečo« je zdaj že tradicionalni dogodek, ki ga na Osnovni šoli IV Murska Sobota pripravljajo v sodelovanju z Glasbenim društvom Art Music, ki je vodeno s strani bratov Sarjaš

Na njem se je tudi tokrat zvrstil bogat glasbeni program, v katerem so ob spremljavi glasbene skupine Art Music Orchestra v živo nastopili številni priznani lokalni in nacionalni glasbeniki. 

Tudi letos so tako nastopili znani slovenski glasbeniki, in sicer Nuša Derenda, Isaac Palma, Leopold I., Manca Špik, Nika Zorjan, BQL Rok, Žan Videc, Ansambel Aktual, Nina Lampret, Laura Pesjak in seveda učence Osnovne šole IV Murska Sobota.

Kot presenečenje so nastopili Matjaž in Tina iz cirkusa Arbadakarba ter Matjaž Zupan iz skupine California.

»Ne gre le za to, da naredimo nekaj dobrega, ampak je tudi za nas velika sreča, ko vidimo nasmejane obraze, srečne ljudi. Obenem pa je to tudi priložnost, da se glasbeniki srečamo in muziciramo, saj ves program poteka v živo ob glasbeni spremljavi skupine Art Music Orchestra,« še doda Roman Sarjaš

Kako lahko pomagate?

Tisti, ki želite pomagati, lahko denarne prispevke nakažete na transakcijski račun šole, številka 01280 -6030690345, referenca 00 9002, namen plačila Donacija – podarimo srečo. Davčna številka šole je 10286179. S pomočjo Lions kluba Murska Sobota pa je vzpostavljeno tudi darovanje sredstev prek SMS-sporočil. Tako lahko donacijo v višini pet evrov prispevate, tako da pošljete SMS s ključno besedo KOMBI5 na številko 1919.

Kako je bilo na prireditvi si lahko ogledate tudi v foto galeriji (sobotainfo.com):

Lara Žgajnar z balado “Če odšel boš kdaj z njo”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Lara Žgajnar je že znano ime malih ekranov in pevskih šovov. Sloveniji se je širše predstavila prav v oddaji Slovenija ima talent, kjer je v polfinalu stopila v velike čevlje Loren Allred, s pesmijo »Never Enough«. S priznano ekipo je Lara tokrat pripravila svoj prvi singel »Če odšel boš kdaj z njo«, ki z začinjenim videospotom ponazarja končano ljubezensko zgodbo in opozarja na iskanje sreče v samemu sebi.

Lara prepeva že od malih nog, glasba ji predstavlja stalnico v življenju. Začela je v glasbeni šoli Grosuplje, sprva kot violinistka, kasneje tudi kot pevka, trenutno pa se petja uči pri priznani profesorici Željki Predojević v Vocal BK studiu. Kljub velikemu talentu in predanosti do glasbe, ki ju nosi v sebi, se zaveda pomena trdega dela, zato redno vadi in nabira izkušnje na različnih odrih po Sloveniji.

Lara se poleg glasbe ukvarja še s športom in plesom, med drugim je skozi najstniška leta redno trenirala odbojko, danes pa kdaj pa kdaj rada zapozira pred objektivom. Od oktobra dalje je med drugim tudi študentka psihoterapije.

Pesem »Če odšel boš kdaj z njo«, je nastala pod vodstvom priznane ekipe glasbenikov. Glasbo je napisal Maj Vlašič, besedilo je nastalo pod peresom Urše Vlašič, aranžma pa sta prevzela, prav tako, Maj Vlašič in Miha Gorše.

Lara s svojo prefinjeno in čutno vokalno tehniko v pesmi predstavi zgodbo razpadle ljubezni, odmikanja partnerjev in negotovosti. Besedilo je dovolj široko, da se v njem zagotovo znajde marsikdo.

»Na koncu nam postane jasno, da smo za srečo dovolj mi sami. Vsak lahko najde srečo v sebi, za to ne potrebujemo nikogar drugega«, dodaja Lara.

Videospot, režiran z ekipo Roka Maverja, se zliva v črno-bel »vintage« stil, ta zgodbo začini z domiselnimi kadri in igro Lare ter Borisa Vidovića si že lahko ogledate na youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=di1kWxDiMwA

Natalija Krulec odkriva čustveno globino z novim singlom “Slepe oči”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Razvoj Skozi Čustveno Popotovanje

Po izjemnem uspehu svojega prejšnjega singla “Trenutek”, mlada in nadarjena pevka Natalija Krulec znova navdušuje svoje oboževalce z novo balado “Slepe oči”. Pesem je njen tretji avtorski komad, ki prinaša iskreno zgodbo iz ljubezenskih vzponov in padcev ter osebnih preizkušenj.

“Slepe oči” izvira iz Natalijine ljubezenske zgodbe, ki jo je zapisala skozi čustva, občutke in situacije, ki so zaznamovale njeno življenje. Kot priznava, je pisanje pesmi zanjo način izražanja, ki ji omogoča premagovanje težav pri izražanju lastnih čustev.

Sodelovanje z glasbeniki in založbo

“Slepe Oči” so rezultat sodelovanja s priznanim glasbenikom Alexom Volaskom in založbo Art Music Records. Pevka je znova dokazala svoj glasbeni talent in umetniško predanost, kar obeta še veliko glasbenih uspehov v prihodnosti.

Z izidom pesmi “Slepe Oči” Natalij nadaljuje svojo zgodbo čustvenega in umetniškega izraza, ki navdušuje poslušalce ter pušča trajen pečat v svetu glasbe. Skupaj s prejšnjim singlom “Trenutek” tvori popoln glasbeni dvojček, ki razkriva različne plati pevkine ustvarjalnosti in čustvene globine.

“S pesmijo ‘Slepe Oči’ sem želela deliti intimno zgodbo, ki je zaznamovala mojo ljubezensko pot. Skozi glasbo in besedilo sem skušala izraziti, kako lahko ljubezen včasih zamegli naš pogled na resnico, a hkrati spodbujam poslušalce, naj se s pravim zaupanjem vase osvobodijo slepote in stopijo močno naprej. Glasba je moje zatočišče, kjer najlažje izrazim, kar besede včasih težko povedo.” – Natalija Krulec

Glasbena slikovitost

Pesem “Slepe Oči” ni zgolj glasbena izkušnja, temveč tudi vizualna. Pevka je skupaj z ekipo ustvarila videospot, ki je nastal na prelepih slovenskih lokacijah, kot so Kobarid, Tolmin, Soča, Slap Kozjak, Slap Sopota in drugi kraji. S svojo odločitvijo za snemanje v Sloveniji želi pevka ne le predstaviti svojo glasbeno umetnost, temveč tudi promovirati lepoto domačega kraja.

Povezava z naravo

Izbira lokacij za videospot je nastala iz ideje Natalijine dobre prijateljice, ki jo poznamo pod ustvarjalnim imenom “queenofwaterfalls”. Narava, slapovi in lepote Slovenije so postali pomemben del vizualnega izraza pesmi, ki govori o prehodu iz preteklosti v močno prihodnost.

Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=GzTcJ7lsdDA

Jaka Hliš predstavlja nov singel z naslovom ‘Nebo nama je priča’

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Jaka Hliš je človek, ki ga ne zanima samo petje. Obožuje tudi šport, kar pa pomeni, da je v naravi praktično več kot kjerkoli drugje. Tam se rodijo njegove pesmi. Ljubi življenje tako kot je, z vsemi vzponi in padci.

Foto Amadej Hercog

Po nekaj avtorskih pesmih Jaka predstavlja svoje novo poglavje. Želel je, da njegova glasba zaživi, zato je izbral glasbenike, ob katerih se počuti doma in se odločil, da bo vse svoje pesmi posnel v živo. Prva že nosi naslov ‘Nebo nama je priča’, ki jo je napisal v začetku leta. Jo je napisal za preteklost ali prihodnost? Sam pravi, da ne ve natančno, saj sledi toku svojim mislim. Predvsem zato najraje naredi glasbo in besedilo sam.

Foto Amadej Hercog

Nebo nama je priča govori o sladki noči, kjer se lahko dva prelivata v eno. Sva bila laž ali ne? Le nebo ve, saj je bilo edina priča.” še razmišlja Jaka.

Videospot, ki ga je režiral Amadej Hercog, krasijo scene zahodne francoske obale, kjer je Jaka zadnja leta preživel veliko časa. Zato je tudi ta vsebina del inspiracije za pesem. Edinstveni zahodi, pokrajina in mir. V spotu lahko vidimo tudi eno izmed naših najboljših plavalk Nežo Klančar, ki je video podobi dala magijo, ki se jo takoj začuti ob gledanju spota.

Vse te stvari so Jaku dal navdih ustvarjati tako v Franciji kot tudi doma, kjer je z ekipo glasbenikov in bratoma Romana in Gorana Sarjaša v studiu Art Music Records pesem tudi dokončal.

Foto Amadej Hercog

Videospot za pesem ‘Nebo nama je priča’ si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=WcAXMmb2K48

Prihaja nepozaben večer z Isaacom Palmo v Gledališču Park v Murski Soboti

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Prihaja nepozaben koncert, saj bo 20. oktobra 2023 v Gledališču Park v Murski Soboti nastopil izjemno talentiran Argentinski pevec Isaac Palma. Ta večer lahko pričakujemo nepozabno izkušnjo za vse ljubitelje glasbe, saj bo Isaac v živo s svojo ekipo predstavil svoj novi singel “Mala Mala”.

Na koncertu tako ne bo manjkalo latino ritmov s sodobnimi elementi reggaetona in bachate, seveda pa bo pevec zaigral vse svoje hite, kot so “Sreča moja si”, “Če te kdaj spustim iz rok”, Hočem le tebe” in druge pesmi, ki jih je Isaac posnel, odkar je v Sloveniji.

“Na odru se mi bodo pridružili različni gostje, med katerimi bo tudi prelepa Manca Špik, s katero sva pred leti posnela duet Oba.” doda Isaac.

Isaac Palma je postal sinonim za čustveno in strastno izražanje skozi glasbo. Njegova glasbena pot se je začela v mladih letih, in od takrat je nabral impresivno zbirko pesmi, ki so občinstvu segle v srce.

Njegovo pristno izražanje in unikatna glasbena vizija so mu prinesli zvesto bazo oboževalcev po celi Sloveniji pa tudi drugod.

Isaac Palma je umetnik, ki se ne zadovolji s površnostjo. Njegova glasba sega globoko in se dotikne srca poslušalcev. Njegova energija in strast na odru sta nalezljivi, kar obljublja posebno doživetje za vse prisotne. Poleg dobre glasbe pa je Isaac znan tudi po svojem izjemnem scenografskem nastopu. Na odru ustvari magično vzdušje, ki občinstvu omogoča, da se popolnoma prepustijo glasbi in besedilom.

Veliki koncert Isaac Palma

20. oktober 2023 ob 19h

Gledališče Park Murska Sobota

Jaka Hliš navdušil svoje oboževalce z novim singlom “Naprej”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Pesem “Naprej” je izšla pred dnevi in je že v kratkem času požela izjemno pozitiven odziv. “Naprej” je energična in navdihujoča pesem, ki nas spodbuja, da ne obupamo in gremo vedno naprej v življenju.

Jaka Hliš je že nekaj let prisoten na slovenski glasbeni sceni in se je uveljavil kot izjemno talentiran pevec in avtor besedil. Njegov edinstveni vokal in avtentičnost v glasbi ga postavljata v ospredje domače glasbene industrije. Z vsakim izdanim singlom si pridobiva nove oboževalce ter utrjuje svoj status enega najbolj obetavnih glasbenih talentov.

Foto: Amadej Hercog

S pesmijo naprej predstavljam občutke, ki so bili del močnih emocij. Ne glede na situacijo, moraš vedno naprej. Občutek, ko misliš, da imaš vse, pa se lahko obrne z eno besedo.

Glasbo in besedilo je kot vedno napisal Jaka sam, pripoveduje pa o premagovanju težav, resnice, ljubezni in odkrivanju notranje moči, da bi se spopadli z izzivi, ki nam jih življenje prinaša. Skladba ima močan ritem, ki spodbuja poslušalce k plesu in petju, hkrati pa ima tudi globlje sporočilo, ki nagovarja posameznike na osebnem nivoju.

Foto: Amadej Hercog

Včasih čas za enako situacijo nekomu teče s svetlobno hitrostjo, drugemu pa se zdi, da stoji na mestu. Bil bi pripravljen težave rešiti tudi z Albertom Einsteinom, da jo prepričam obratno!

Scenarij za videospot je Jaka napisal skupaj s svojim prijateljem Amadejem Hercogom, ki je spot tudi režiral, vse skupaj pa so ze ekipo posneli v Kulturnem centru Laško.

Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=iFu4iPTkOv4

Annia predstavila nov singel na 42. festivalu Melodije morja in sonca

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Anja Ruperčič, nadarjena pevka, ki deluje pod tem umetniškim imenom Annia, je nedavno izdala svoj nov singel “Na pol poti”, ki ga je predstavila na 42. festivalu Melodije morja in sonca. Pevka je s svojim izjemnim vokalom in čustvenim izražanjem na odru hitro pritegnila pozornost občinstva, navdušenje nad njenim nastopom pa ni izginilo, saj je izvedba pesmi “Na pol poti” bila zaznamovana s pristnostjo in energijo, ki sta se dotaknili srca vsakega poslušalca.

Besedilo, ki ga je napisal Klemen Ruperčič, Anjin brat, je doživeto in ganljivo, za glasbo pa je poskrbel Alex Volasko skupaj z Romanom Sarjašem. Skupaj pesem predstavlja glasbeno

mojstrovino, ki nas prevzame s svojo globino in izraznostjo.

“To je skladba, ki v meni prebuja čustva, saj govori o pomembnih stvareh kot so hrepenenje, poželenje in strast. Sanje, ki so del vsakega posameznika, vodijo zgodbo skozi celotno pesem. Preko besedila tako vedno znova odkrivam samo sebe v različnih trenutkih življenja.”

Videospot za pesem je bil ustvarjen pod taktirko izkušenega režiserja Roka Maverja iz produkcijske hiše Rox Pro, zato je spot je prava paleta barv, ki spretno vizualizira sporočilo skladbe. S pomočjo impresivnih prizorov narave, vožnje s starodobnim vozilom Volkswagen, ki ga imenujejo ‘Zapeljivček’ in Anjine karizme se ustvari pravo vizualno doživetje, ki gledalca povabi v globine čustev. Umetniška estetika, ki jo režiser prikaže v spotu, ustvari nepozabne občutke, ki še dolgo ostajajo v gledalcu.

Videospot si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Br0GMbLeQOI

Ninnay z novo pesmijo “Krasni novi časi”

Avtor tega prispevka je Art Music Records. Vabljeni k branju Art Music Records »

Po zadnjih dveh singlih “Bizarno” in “Nočem tja”, s katero je tudi prejela nagrado Danila Kocjančiča za obetavno izvajalko na festivalu Melodije morja in sonca 2022, nam Ninnay predstavlja novo skladbo z naslovom “Krasni novi časi”, za katero je pevka posnela tudi videospot.

Sodobna pop glasba, kjer se prepletajo vplivi elektronskih zvokov in živih instrumentov, ustvarjajoč svež in sodoben zvok, je nastala izpod peres priznanega avtorja Alexa Volaska, s katerim pevka sodeluje že od vsega začetka. “Krasni novi časi” tako odraža pevkino edinstveno glasbeno izraznost in njeno zmožnost, da s svojim vokalom preplete čustva in zgodbe.

Ninnay je v glasbenem svetu že uveljavljeno ime, ki je pridobilo številne oboževalce zaradi njenega izjemnega glasovnega obsega in izraza. S svojo avtentičnostjo in strastjo do glasbe se uspešno uveljavlja kot ena izmed vodilnih pevk v Sloveniji.

Videospot, ki ga je režirala ekipa iz Rox Pro Production pod okriljem Roka Maverja, je bil posnet na osupljivih lokacijah, med drugim v prelepi Lipici, pa tudi kamnolomu Lipica in Botaničnem vrtu Sežana. Pevka je v spotu vozila tudi oldtimerja znamke Mercedes, ki vizualno dopolnjuje skladbo in ustvarja atmosfero, ki odraža sporočilo pesmi.

V videospotu je nastopil tudi bobnar Ado Krpan, za styling in make up pevke pa sta poskrbeli Tjaša Škapin Couture in Anja Požar Bec.

S prefinjeno estetiko in kreativno uporabo vizualnih elementov tako video prispeva k celovitemu doživetju skladbe.

Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Rzd7HJiXoEY