Prijava dogodkov za program prireditev v počastitev 28. oktobra, praznika Občine Brežice

Avtor tega prispevka je Občina Brežice. Vabljeni k branju Občina Brežice »

Predlogi bodo lahko upoštevani in uvrščeni v program, če bodo pisno sporočeni do navedenega datuma. Prijave sprejemamo po elektronski pošti na naslov lavra.kreacic@brezice.si ali po pošti (Občina Brežice, s pripisom Prijava prireditev v oktobru, Cesta prvih borcev 18, 8250 Brežice).

 

Prijava dogodka oz. prireditve naj vsebuje:

1. naslov prireditve,

2. kratek opis prireditve,

3. navedbo nosilca oziroma organizatorja prireditve in telefonsko/GSM številko kontaktne osebe,

4. kraj prireditve,

5. čas (datum in ura) prireditve.

 

Prijava prireditve pomeni, da bo prireditev uvrščena v tiskani in elektronski program  Brežiškega oktobra 2022. Prijavitelj prireditve je odgovoren za pravilnost sporočenih podatkov.

Prijave za sofinanciranje prireditev ob občinskem prazniku potekajo v skladu z Javnim razpisom za sofinanciranje praznovanj in pokroviteljstva v letu 2022 (pogoji in besedilo razpisa so objavljeni na spletni strani Občine Brežice www.brezice.si v rubriki RAZPISI).

Organizatorje in prijavitelje prireditev prosimo, da že ob načrtovanju dogodka upoštevajo aktualna navodila in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) za preprečitev širjenja virusa COVID-19.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.