Arhiv Značk: predstavljeno

Kindle Novice

Da, tudi v Sloveniji lahko berete članke slovenskih revij in časopisov na vašem Amazon Kindle bralniku elektronskih knjig. Nudimo vam tri knjige na dan, ki vsebujejo najbolj sveže članke različnih ponudnikov dnevno informativnih in zabavnih vsebin, tudi za ljubitelje avtomobilizma in računalništva.

Naročnina je le 1 EUR na mesec, preden pa se odločite za plačilo, lahko storitev preizkušate 1 mesec popolnoma brezplačno in tako prejmete na vaš Kindle, kar 90 brezplačnih knjig s slovenskimi članki, ki smo jih posebej za vas zbrali na Radiu Brežice Eu.

Več o storitvi in naročilu brezplačnih 90 knjig za vaš Kindle, najdete na naši strani:

Kindle časopisi in revije.

Navodila za namestitev mobilne aplikacije radio brežice eu

Mobilna aplikacija Radio Brežice Eu je na voljo za mobilne naprave z operacijskim sistemom Android, saj je v vaših Apple iOS in MacOS napravah radijska postaja Radio Brežice Eu že nameščena. Angleška različica je v Google Play Trgovini, tu so pa navodila za namestitev slovenske različice Radio Brežice Eu.

Uporabniki mobilnih naprav Apple  z operacijskim sistemom iOS imate radijsko postajo Radio Brežice Eu že nameščeno, direktno v Apple Music, lahko si ustvarite bližnjico do spletnega predvajalnika na https://radio.brezice.eu/predvajalnik, namestite katerekoli ostale mobilne aplikacije z radijskimi postajami: TuneIn, MediaU, Radio.Net

Berite naprej