Photos from Občina Brežice’s post

Avtor tega prispevka je Občina Brežice Facebook stran. Vabljeni k branju Občina Brežice Facebook stran »

Občina Brežice je dne na svoji Facebook strani objavila:

[OTVORITEV]
𝐑𝐚𝐳𝐠𝐥𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐩𝐥𝐨šč𝐚𝐝 𝐧𝐚 𝐒𝐯𝐞𝐭𝐞𝐦 𝐕𝐢𝐝𝐮 𝐮𝐫𝐚𝐝𝐧𝐨 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢 𝐯 𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧

🙌Priljubljena pohodniška točka v Občini Brežice je od letos bogatejša za novo pridobitev – razgledno ploščad, iz katere se odpira izjemen razgled po dolini reke Save vse do Kamniško-Savinjskih Alp, Orlice in tudi preko meja naše države, na Hrvaško.

👀Z enim pogledom je tako rekoč mogoče zaobjeti celotno Brežiško-krško polje. S pomočjo močnega daljnogleda in povezljive kode si lahko obiskovalci sedaj ogledajo številne naravne in kulturne znamenitosti.

📄Za projekt je Občina Brežice zagotovila 170.000 evrov, cca 111.000 evrov naj bi sofinancirala država, gre za sredstva Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, ki so namenjena za sofinanciranje vlaganj v javno in skupno turistično infrastrukturo in naravne znamenitosti v turističnih destinacijah. Dela na terenu so se začela decembra 2023 in bila zaključena konec marca 2024.

VEČ 👇👇👇
https://www.brezice.si/sl/novice/2024041916380266/razgledno-ploscad-na-svetem-vidu-uradno-predali-v-namen
_________________
#obcinabrezice #sodelovanje #narava #razgled #Šentvid #pohod #hoja #novo #lokalno #lokalnaskupnost Visit Brežice #ploščad #investicija #projekt #skupnost #sloveniatravel

(Feed generated with FetchRSS)