[𝐌𝐄𝐒𝐓𝐍𝐀 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐄𝐍𝐀𝐃𝐀 𝐁𝐑𝐄Ž𝐈𝐂𝐄 – tradicija, zabava in okoljska ozaveščenost]

Avtor tega prispevka je Občina Brežice Facebook stran. Vabljeni k branju Občina Brežice Facebook stran »

Občina Brežice je dne na svoji Facebook strani objavila:

[𝐌𝐄𝐒𝐓𝐍𝐀 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐄𝐍𝐀𝐃𝐀 𝐁𝐑𝐄Ž𝐈𝐂𝐄 – tradicija, zabava in okoljska ozaveščenost]

😍V idiličnem starem mestnem jedru Brežic bo od 10. do 19. julija potekala že tradicionalna Mestna promenada Brežice, ki obljublja nepozabno poletje, polno zabave, druženja in kulturnih dogodkov za vse generacije.

🙌Ta priljubljeni poletni dogodek je lani kot najdaljše trajajoča prireditev v Sloveniji prejel tudi prestižni naziv Zero Waste prireditev, kar želimo doseči tudi letos, saj želimo ohraniti visoke okoljske standarde in nadaljevati z zavezništvom k trajnostnemu načinu življenja.

🥳Vsak večer vas bodo razveseljevali različni glasbeni nastopi, športne aktivnosti in animacije za otroke, na stojnicah pri lokalnih ponudnikih pa boste lahko vsak dan uživali v dobri hrani in pijači. Letos se del dogajanjas širi tudi na novo prizorišče, in sicer v slikoviti ambient Posavskega muzeja Brežice.

Vabljeni!😄

VEČ👇👇👇
https://www.brezice.si/sl/novice/2024062713511993/mestna-promenada-brezice-2024:-tradicija,-zabava-in-okoljska-ozavescenost
______________
#obcinabrezice #poletje #dogajanje #napovednik #vabilo #Posavje #lokalno #sodelovanje #povezovanje Mestna promenada Brežice

(Feed generated with FetchRSS)