Monokomedija Zdrava pamet se vrača v Krško – predprodajna cena samo še do 29. 2.

Avtor tega prispevka je Posavski obzornik. Vabljeni k branju Posavski obzornik »

Objavljeno: Ponedeljek, 26.02.2024    Rubrika: KULTURA Sporočilo

Nik Škrlec

Na oder Velike dvorane Kulturnega doma Krško se v soboto, 16. 3., ob 19.30 vrača monokomedija Nika Škrleca “Zdrava pamet”.

Zdrava pamet je najbolj nora monokomedija o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo.

Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in tv voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! 

Predstava je možganska komedija, ki govori o sposobnosti in nesposobnosti naših možganov, sprehodi se čez nekaj pogostih mitov o gmoti živčevja v naših glavah ter slavi neumnost. Nik ves čas zagovarja tezo, da je neumen, z zabavnimi primeri iz vsakodnevnega življenja pa dokazuje, da ni edini!

Pred in po predstavi lahko preizkusite svoje možganske krivulje na spremljujoči interaktivni razstavi. Med drugim lahko zavrtite pedale kontracikla, si nadenete očala, ki vam obrnejo vid na glavo, občudujete robotsko sestavljanje rubikove kocke ter preizkusite svoje reflekse in spomin. Vse, da bi prišli pameti do dna!

Nakup vstopnice lahko opravite tukaj, po predprodajni ceni so na voljo le še do 29. 2.

Vir: KD Krško

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.