Sobotni koncert na Pristavi Počakovo ponudil krasno doživetje

Avtor tega prispevka je Posavski obzornik. Vabljeni k branju Posavski obzornik »

Objavljeno: Torek, 11.06.2024    Rubrika: KULTURA Redakcija

Skupina Orlek v letošnjem letu obeležuje 35 let delovanja.

Sobotni »knap-n-roll« zasavske glasbene zasedbe Orlek, ki v letošnjem letu obeležuje 35 let delovanja, je navdušil udeleženke in udeležence koncerta na Pristavi Počakovo.

Orlek5

Za dober zvok tudi na kolena …

Naravno okolje, naravni amfiteater ob Zoisovi graščini na Počakovem pri Svibnem v radeški občini, ki je bil v preteklosti že prizorišče različnih prireditev na prostem, je ponudil sproščeno druženje ob številnih glasbenih uspešnicah skupine Orlek. Izjemni glasbeniki so iz svojih inštrumentov izvabljali zvoke, ki so navduševali in vabili v plesne gibe. Rednemu koncertnemu delu so sledili še glasbeni dodatki in množica jih je nagradila z aplavzom ter prepevanjem znanih refrenov.

Glasbeniki, ki so na travnatem prizorišču pod streho novejšega kozolca ponovno nastopili po 15 letih, so se zahvalili gostitelju Chrisu Millerju za nepozaben večer. Vabilo v angleškem jeziku »Do not miss this show!« je doseglo namen.

S. R., foto: N. Flajs

#povezujemoposavje

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.