VIDEO: Kakšen evrogol kapetana Krčanov

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

Novinci v ligi, ekipa Brinje Grosuplje, se je po slabi otvoritvi drugoligaške sezone in visokem porazu v Novem mestu, uspešno pobrala ter je v tem krogu na domačem terenu osvojila točko proti Krčanom. Obe moštvi sta vknjižili prvo točko, dvoboj pa je zaznamoval izjemen zadetek gostov.

Obračun pred približno 300 gledalci se je zaključil z remijem 1:1, po tem ko sta oba zadetka padla že na samem uvodu. Povedli so Grosupeljčani, in sicer v 13. minuti preko Milana Đajića, ki je izvrsten predložek z leve strani z glavo spremenil v vodstvo. Krčani so končni rezultat postavili le minuto kasneje, ko je pravi evrogol dosegel njihov kapetan Tomislav Hanžek, ki je streljal skorajda ob avt liniji in žogo preko vratarja poslal pod stičiščem prečke in vratnice. Del krivde za zadetek gre sicer pripisati tudi Ožbeju Kisovcu, ki je slabo ocenil let žoge. Kakorkoli že, mojstrovino 26-letnega Hrvata si je vredno ogledati še enkrat (posnetek spodaj od 16:40 naprej).

[embedded content]


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.