Znani so pari uvodnega kroga na vzhodu

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

Na sedežu MNZ Celje, so v ponedeljek 18.7.2022 opravili žreb parov uvodnega kroga sezone 2022/23. Tekme bodo odigrane v soboto, 13. avgusta v popoldanskem času.

PARI 1. KROGA:

  • Ptuj: DRAVA – POSAVJE
  • Slovenske Konjice: DRAVINJA – ŠMARTNO
  • Podvinci: PODVINCI – BREŽICE
  • Dravograd: DRAVOGRAD – ŠAMPION
  • Zavrč: ZAVRČ – DOBROVCE
  • Rače: RAČE – VIDEM
  • Ljutomer: LJUTOMER – CIRKULANE

Lanskoletni drugoligaši iz Ptuja, se bodo predstavili s povsem spremenjeno zasedbo. Vodil jih bo Aleš Čeh, ki je mlajši brat bolj znanega Nastje. Modri kurenti bodo tako gostili hit minule pomladi, ekipo Posavja iz Krškega. Slednji so tudi že okrepili vrste. Aktualni podprvaki lige, moštvo Dravinje bo skušalo letos stopiti stopničko višje in si po osmih letih tretje lige znova priigrati drugo ligo. Nasprotniki jim bodo nogometaši iz Šmartnega ob Paki, ki so ena najboljših ekip lige. Eden tihih favoritov za vrh lestvice bo nedvomno zasedba Podvincev, ki bodo gostili Brežice. Slednji bodo pod taktirko trenerja Vegla skušali znova priti med najboljše in posledično kandidirati za drugoligaško vstopnico. Ekipa je od tiste lanske drugoligaške povsem spremenjena. Na Koroškem bo Dravograd gostil celjski Šampion. Gre za moštvi, ki sta eni najboljših v ligi. Beli Haložani bodo v Zavrču gostili ekipo Dobrovcev. Slednji do se v zadnjih minutah zadnjega kroga rešili izpada. Oba novinca (Rače in Ljutomer) bosta za uvod svoji tekmi igrala doma proti ekipama iz okolice Ptuja.


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.