Drava v lov na 2. SNL s povratnikom na klopi, spremembe tudi znotraj kluba

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

Ptujsko Dravo bo v boju za vrnitev med slovenske drugoligaše spomladi s klopi vodil Jura Arsić. V klubu se pred nadaljevanjem sezone obetajo številne spremembe.

Arsić bo na klopi kurentov zamenjal Eda Flega, ki je moštvo vodil večji del jesenskega dela, potem ko je kmalu po začetku sezone Simon Dvoršak odšel v Slovensko Bistrico. Dvainštiridesetletnik je v prvi polovici sezone 2020/21 s klopi že vodil Dravo, še pred tem je barve kluba branil tudi kot igralec. Kot poroča Štajerski tednik se pri Dravi pred nadaljevanjem 3. SNL obetajo številne spremembe tako v strokovnem kot tudi v igralskem delu moštva. Isti medij poroča še o spremembah v poslovnem delu kluba. Na tem področju bo Dravi odslej pomagal znani ptujski start-up poslovnež Davorin Gabrovec, ki je doslej sodeloval pri zagonu številnih podjetij, med najbolj uspešnimi sta Intera in Databox.

Sezona v 3. SNL se bo nadaljevala 9. marca, ko Ptujčani na domačem terenu pričakujejo Prevaljčane. Drava je jesen zaključila na vrhu vzhodne skupine z dvema točkama naskoka pred Vidmom. Sledijo Krško, Korotan in Ljutomer, katerih zaostanek za vodilnim mestom znaša že devet točk.


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.