SEVNICA: Urejajo dostopno pot za bazen in odvodnjavanje za stadion

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Ureditev intervencijske dostopne poti za Bazen Sevnica

SEVNICA Na območju ureditve dostopne poti bo potekal komunalni koridor za ureditev meteorne kanalizacije, plinovoda, vodovoda, električnih in telekomunikacijskih vodov ter druge infrastrukture, ki je potrebna za komunalno opremljanje širšega območja,” pravijo na Občini Sevnica. V prvi fazi bodo izvedli zemeljska in gradbena dela do vzpostavitve utrjene gramozirane poti. Ob navodilih in sečnim dovoljenjem Zavoda za gozdove Slovenije so na tem območju že odstranili nekaj dreves.

Ureditev odvodnjavanja za atletski stadion

V drugi fazi je v trasi poti predvidena izgradnja komunalnih vodov. Hkrati s to ureditvijo na območju predvidnega Stadiona Sevnica potekajo gradbena dela za ureditev odvodnjavanja v sklopu stabilizacije terena. “Izvedbena dela so se pričela po izvajanju dlje trajajočih geoloških raziskav ter pridobljeni dodatni študiji stabilizacije terena,” dodajajo v Sevnici.

Fotogalerija (Foto: Občina Sevnica):

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.