Seja svetnikov v Krškem: Ajdovska jama, Raka, Zavod za mladino in šport

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Izvolili predstavnike (elektorje) Mestne občine Krško v volilno telo za volitve člana Državnega sveta Republike Slovenije

Na seji so izmed devetih kandidatov za predstavnike (elektorje) Mestne občine Krško v volilno telo za volitve člana Državnega sveta Republike Slovenije izvolili šest predstavnikov, in sicer Matjaža Gomilška, Vlada Grahovca, Kristino Ogorevc Račič, Janeza Jožeta Olovca, Boštjana Pirca in Jožeta Slivška.

Potrdili so investicijsko dokumentacijo za gradnjo kanalizacije in rastlinske čistilne naprave Raka

Mestna občina Krško postopoma komunalno opremlja naselja, ki so del aglomeracij z ustreznim načinom odvajanja in čiščenja odpadne komunalne vode. Na Raki so izgradnjo kanalizacije in rastlinske čistilne naprave razdelili v dve fazi in sicer je prva faza v izvedbi, druga pa je tik pred pričetkom. Celotna vrednost projekta je ocenjena na nekaj več kot 2,2 milijona evrov. Predvideno je, da se del sredstev pridobi iz evropskih sredstev, in sicer iz naslova Načrta za okrevanje in odpornost.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.