13. Dnevi podjetniških priložnosti – delavnica o oblikovanju turističnih produktov

Avtor tega prispevka je Lokalno.si. Vabljeni k branju Lokalno.si »

3.10.2023 | 09:30

13. Dnevi podjetniških priložnosti - delavnica o oblikovanju turističnih produktov
13. Dnevi podjetniških priložnosti - delavnica o oblikovanju turističnih produktov
13. Dnevi podjetniških priložnosti - delavnica o oblikovanju turističnih produktov

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice je v ponedeljek, 2. oktobra 2023, uspešno organiziral prvo delavnico v okviru brezplačnih usposabljanj pod skupnim imenom »13. Dnevi podjetniških priložnosti, Modul II«.

Delavnico na temo “Oblikovanje izdelkov in storitev v turizmu”, je izvedlo podjetje ProVITAL d.o.o. Predavatelji, doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stermecki in mag. mark. in prod., so udeležencem predstavili ključne vidike oblikovanja turističnih produktov, s poudarkom na oblikovanju izdelkov, gostinskih storitev in doživetij.

Delavnica je bila osredotočena na oblikovanje izdelkov, ki izpolnjujejo potrebe strank, zagotavljanje visoke ravni kakovosti, ter oblikovanje izdelkov in storitev, ki odražajo bogato tradicijo, kulturo in zgodovino lokalnih skupnosti. Poseben poudarek je bil na ohranjanju avtentičnosti in uporabi zgodbarjenja kot učinkovitega orodja za razvoj in trženje izdelkov in storitev.

Udeleženci so pridobili dragocene informacije o dobrih praksah za učinkovito oblikovanje in promocijo turističnih izdelkov in storitev, ki so v skladu z edinstvenimi značilnostmi in vrednotami naše lokalne skupnosti. Ponudniki so se med seboj bolje spoznali in se seznanili z možnostmi povezovanja različnih ponudnikov, ki služi kot orodje za dvig turističnih produktov na višjo raven.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem za njihovo aktivno sodelovanje in predavateljem za strokovno vodenje, deljenje znanja in dobrih praks. Veselimo se tudi druge delavnice, ki bo potekala 12. oktobra ob 16. uri, na kateri bodo udeleženci dobili priložnost, da se seznanijo s trženjem turističnih produktov.

ZPTM Brežice

Pozabljeno geslo

Registracija

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.