13. Dnevi podjetniških priložnosti – Modul II

Avtor tega prispevka je Radio Brežice Eu. Vabljeni k branju Radio Brežice Eu »

Z namenom zagotavljanja celovitega podpornega okolja za podjetnike in potencialne podjetnike na regijskem nivoju, Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice v oktobru nadaljuje z brezplačnimi usposabljanji in delavnicami pod skupnim imenom »Dnevi podjetniških priložnosti«. 

V modulu II bomo nadaljevali z vsebinami s področja turizma in teritorialne kolektivne blagovne znamke. Predavanja bodo praktično naravnana in bodo vključevala interaktivni del z udeleženci, ki se bodo v skupinah preizkusili v zgodbarjenju in trženju turističnih produktov.

Program usposabljanja: 

Ponedeljek, 2. 10. 2023, 16.00 – 19.00

  • Oblikovanje izdelkov in storitev v turizmu  (ProVITAL d.o.o./ Predavatelji: doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stremecki, mag. mark. in prod.).

Četrtek, 12. 10. 2023, 16.00 – 19.00

  • Trženje izdelkov in storitev v turizmu  (ProVITAL d.o.o./ Predavatelji: doc. dr. Jana Vilman, Franci Jezeršek, Ilona Stremecki, mag. mark. in prod.).

Več o posameznem usposabljanju si lahko preberete na naši spletni strani:  https://www.pcbrezice.si/dogodki/dnevi-podjetniskih-priloznosti/13-dnevi-podjetniskih-priloznosti-modul-ii

Usposabljanja so brezplačna, potrebne pa so predhodne prijave, ki jih sprejemamo na e-naslovu info@pcbrezice.si.

Lokacija usposabljanj:  Prostori Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Gubčeva 10a, 8250 Brežice.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice