Đapo v Domžale

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

20-letni bočni branilec bo v novi sezoni igral pri domžalskem prvoligašu. Sem se seli iz Novega mesta, kjer je igral kot posojen nogometaš Mure.

“Zelo sem vesel, da sem prišel v mlado ekipo, ki jo vodi odličen trener! Upam, da bom čim hitreje izkoristil ponujeno priložnost. Šlo je za hiter dogovor s klubom, saj so Domžale že večkrat dokazale, da so prava sredina za razvoj mladih igralcev. V 2. SNL sem v preteklih letih nabral dragocene izkušnje. Sicer gre za drugačno tekmovanje, a verjamem, da sem pripravljen na nov izziv. Čestitati moram ekipi za preboj v Evropo, kjer bom tudi sam poskušal pomagati po najboljših močeh,” je za klubsko spletno stran ob prihodu dejal Đapo.

V mladih letih je nastopal za različne klube, kot so Brežice, Krško in Krka, od tam je odšel v Muro in se še v istem prestopnem roku vrnil kot posojen nogometaš. V prejšnji sezoni je zaigral na 21 tekmah in dosegel dva zadetka, dvakrat je tudi asistiral.


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.