Domžalčani do pomembnih točk

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni državni prvaki. Za edini zadetek na srečanju je v drugem polčasu poskrbel Mario Krstovski.

Šestindvajsetletni napadalec iz Severne Makedonije je o zmagovalcu odločil v 57. minuti, ko je izkoristil eno redkih pravih priložnosti na srečanju. Krstovski se je po podaji iz kota dobro znašel ob bližnji vratnici in s prvim, ter tudi edinim, domžalskim strelom v okvir vrat svojemu moštvu priboril pomembne tri točke v boju za obstanek. Koprčani so večji del srečanja prevladovali na terenu, toda domači čuvaj mreže Lovro Štubljar kljub temu veliko dela ni imel. Devetnajstletnik je pet minut pred koncem rednega dela sicer klonil, a zadetek Karla Bručića zaradi predhodnega prekrška ni obveljal.

Koprčani na repu zgornje polovice lestvice še naprej za točko zaostajajo za četrtouvrščenim Bravom. Domžalčani so se po novi zmagi točkovno izenačili z Muro. Še pomembneje, njihova prednost pred nevarno cono pet krogov pred koncem sezone znaša udobnih osem točk.

Domžale – Koper 1:0 (0:0)
Krstovski (57′)


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.