FOTO: Krčani napolnili mrežo Dobrovc

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

Uvod v 17. krog vzhodne skupine 3. SNL je pripadel nogometašem Krškega, ki so dodobra napolnili mrežo Dobrovc. Posavci so nasprotnika odpravili s kar 6:0.

Približno 250 gledalcev na stadionu Matije Gubca je že do odmora dobilo odgovor o tem, katero moštvo bo osvojilo nov paket treh točk. Krčani so namreč do odhoda v slačilnice za hrbet gostujočega čuvaja mreže poslali štiri žoge. V petkovem večeru sta soimenjaka Žiga Ribič in Žiga Jurečič bila najbolj učinkovita v domači zasedbi, oba sta Marsela Kamenška Pahiča ugnala po dvakrat. Med strelce sta se vpisala tudi Niki Radovič in Leon Bajs. Srečanje bo prav gotovo v lepem spominu ostalo 19-letnemu Radoviču, ki je v zaključku prvega dela poskrbel za svoj prvenec v članski konkurenci.

Krčani z deveto prvenstveno zmago ostajajo na visokem tretjem mestu prvenstvene razpredelnice. Njihov zaostanek za vodilno Dravo znaša devet točk.

Krško – Premium Dobrovce 6:0 (4:0)
Ribič (19′, 33′), Jurečič (21′ 11m, 65′), Radovič (43′), Bajc (82′)

Fotogalerija petkovega obračuna skozi fotografski objektiv Adrijana Kulčarja:


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.