Karateisti FC Shony s šestimi medaljami iz Bosne

Avtor tega prispevka je Posavski obzornik. Vabljeni k branju Posavski obzornik »

Objavljeno: Ponedeljek, 27.11.2023    Rubrika: Ostali športi Sporočilo

Minuli vikend se je naš karatejski podmladek udeležil mednarodnega karate turnirja “Trofej Laktaša”, ki se je odvijal v Laktaših pri Banja Luki v Bosni. V konkurenci 362 tekmovalcev, ki so skupno opravili 447 nastopov, smo se vrnili s tremi srebrnimi in tremi bronastimi medaljami.

Naši mladi borci so se prvič udeležili turnirja izven naših meja in iz meseca v mesec pridno nabirajo svoje prve borbene izkušnje. Srebrne medalje so osvojili Nuša Vodopivec (borbe deklice 8-9 let do 32 kg), Žan Jan Boh (borbe dečki 8-9 let nad 38 kg) in Janis Vaš (borbe malčki 5-6 let do 20 kg), tretja mesta pa so zasedli Maša Debelak (borbe kadetinje do 61 kg), Alex Vinter (borbe dečki 8-9 let do 30 kg) in Donna Vaš (borbe malčice 5-6 let do 20 kg).

Vsi so bili borbeni in jim za njihove nastope čestitamo, že prihajajoči vikend pa naše boksarje čaka nastop na zadnjem, 6. krogu slovenske boksarske lige, ki se bo odvijal v nedeljo v Kamniku. Do konca leta nas čakata še dve tekmovanji za taekwondoiste, v Zagrebu in Samoborju, na slednjem bodo na svojem prvem tekmovanju nastopili tudi naši letošnji začetniki.

Vir: Fight club Shony

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.