Kje bo v četrtek, 16. junija, motena oskrba z električno energijo?

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na: Področju Krško z okolico (nadzorništvo Krško okolica): Na območju transformatorske postaje Stranje, Zgornja Blanca, Kališovec, Ložice in Marisove loze v četrtek, 16. junija 2022, predvidoma med 8:00 in 13:30 uro, na območju transformatorske postaje Brezovica Gorjanci, nizkonapetostno omrežje – Brezovica v četrtek, 16. junija 2022, predvidoma med 8:00 in 13:00 uro, na območju transformatorske postaje Štrit dule v četrtek, 16. junija 2022, predvidoma med 8:00 in 11:00 uro, na območju transformatorske postaje Zaboršt in Zaboršt stara Bučka v četrtek, 16. junija 2022.

Motena tudi oskrba z vodo

Z Regijskega centra za obveščanje Brežice obveščajo uporabnike pitne vode iz Vinjega Vrha, Stojanskega Vrha in Gadove Peči, da je danes, do 11.00 ure prekinjena dobava pitne vode zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju.

Dobava pitne vode bo prav tako zaradi popravila okvare na omrežju motena na Vodnikovi in Šolski ulici v Brežicah, in sicer do 16. ure, ter zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem sistemu Senovo-Brestanica, in sicer med 7. in 15. uro. Uporabnike prosijo za razumevanje.

(ReCO Brežice, eP)

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.