Mitja Petan po polovici tekem vikend zaključil z zmago

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

V Srbiji na 4. in 5. mestu

BREŽICE Prva dva nastopa je Mitja Petan opravil v Srbiji, natančneje v Jagodini ter v Beogradu, kjer je zasedel 5. in 4. mesto. V Srbiji sem prvič nastopil na tekmi zveze IFBB in spoznal nekoliko drugačne kriterije ocenjevanja, ki so postavljali maso pred simetrijo. Prav tako sva po prvi tekmi s trenerjem Branislavom Kresmanovićem ugotovila, da nismo uspeli do popolnosti napolniti telesa in je le-to ostalo še malo prazno,” je po prvih dveh preizkušnjah povedal Brežičan.

Zmagal v Kopru

Tretja tekma IBFF Olimpia Amateur – World Cup je pretekli konec tedna potekala v Kopru, na njej so sodelovali tekmovalci iz več kot 10 držav. Mitja Petan je nastopil v kategoriji PRO Men Physique in zasedel prvo mesto. “To je bil moj drugi nastop med PRO tekmovalci in druga zmaga, ki sem jo na odru lahko podelil celo s svojima otrokoma, kar je bilo zame še dodatno nepopisno veselje.

V soboto v Italiji

V soboto bo Mitja Petan nastopil na svetovnem prvenstvu zveze CIBB v italijanski Bologni, po njegovih besedah so pričakovanja zelo velika, saj je forma iz tekme v tekmo boljša.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.