Na Bizeljskem že 3. vaške igre po gasilsko

Avtor tega prispevka je Posavski obzornik. Vabljeni k branju Posavski obzornik »

Objavljeno: Torek, 11.06.2024    Rubrika: PANORAMA Bralci pišejo

Ena od iger je bila tudi vlečenje vrvi.

Na Bizeljskem je bilo 8. 6. 2024 popoldne in zvečer spet razigrano in veselo. Člani domačega prostovoljnega gasilskega društva smo organizirali že 3. vaške igre po gasilsko, sledila je gasilska veselica.

Na igrah so sodelovale štiri ekipe, ki so se v petih različnih igrah potegovale za prehodni pokal in praktične nagrade. Prvo mesto so si priigrale Šempeterske coprnice, drugo mesto so osvojile članice Društva upokojencev Bizeljsko, sledili so jim tekmovalci, ki so zastopali Prostovoljno gasilsko društvo Bizeljsko, na četrto mesto pa so se uvrstili moški predstavniki bizeljskih upokojencev.

Vse ekipe so se odlično odrezale, gledalci in navijači so navijali ter se tudi nasmejali. Po končanih igrah so s petjem in igranjem obiskovalce zabavali člani skupine D’Palinka, najmlajši obiskovalci pa so navdušeno skakali po napihljivem gradu. Za obiskovalce smo pripravili tudi bogat srečolov.

image1.

Zmagovalke 3. vaških iger po gasilsko iz Bistrice ob Sotli

Člani PGD Bizeljsko se zahvaljujemo vsem sodelujočim, donatorjem in sponzorjem nagrad, vsem obiskovalcem, ki so s svojim obiskom izkazali podporo, ter Krajevni skupnosti Bizeljsko, Turističnemu društvu Bizeljsko in Občini Brežice za pomoč pri izvedbi prireditve.

Tea Berkovič Škof, PGD Bizeljsko
Foto: Lea Babič

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.