Na Ptuju je lilo kot iz škafa, a so si priplavali več medalj

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Menoni in Račič na Ptuju na stopničkah

Dopoldne dečki

V dopoldanskem delu so nastopali dečki, najuspešnejši pa je bil Tin Babič s sedmim mestom na 200m hrbtno ter osmim na 50m hrbtno, plaval je v kategoriji z leto starejšimi dečki. Z odličnim plavanjem in odplavanimi osebnimi rekordi se lahko pohvalijo Nejc Kranjc, Lovro Kožar in Irenej Siter.

Popoldne mlajši dečki in mlajše deklice ter cicibani

V popoldanskem delu so nastopili mlajši plavalci v kategoriji dečkov in deklic. V kategoriji deklic je bila s srebrno medaljo na 200m hrbtno, četrtim mestom na 200m prosto ter šestim na 50m prsno najuspešnejša Ana Menoni. V najmlajši kategoriji cicibanov je bil s prvim mestom na 50m prosto, drugim na 50m prsno ter četrtim na 50m hrbtno najuspešnejši Jakob Račič.

Lilo kot iz škafa, a so plavali kot junaki

Za pogumne nastope v hladnem in deževnem vremenu si pohvale zaslužijo tudi Nal Bajc, Tristan Bunetić, Mihael Marolt, Urban Mešiček, Krištof Račič in Tilen Robek, so še dodali v Plavalnem klubu Celulozar Krško.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.