Obračun med RK Krško in RD Mokerc KIG končan z izenačenjem

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Krčani se vrnejo v igro v drugem polčasu

Drugi polčas je prinesel preobrat, saj so igralci RK Krško stopili na igrišče z odločnostjo, da nadoknadijo zaostanek. Stopnjevali so pritisk, ujeli ritem in v 44. minuti izenačili rezultat. V 49. minuti so Krčani prvič na tekmi prevzeli vodstvo in bili uspešni vse do zadnje minute, ko je Nino Komat iz ekipe Mokerc v 60. minuti s svojim zadetkom priigral izenačenje (23:23). Oba moštva sta si zaslužila pohvale za srčno in vztrajno igro ter borbenost do zadnjega sodnikovega žvižga.

Fantje so kljub težavnemu nasprotniku prikazali izjemno igro. Tekma je bila odraz trdnosti ekipe in želje po uspehu, ki se je domov vrnila z novo točko in tako ostaja vodilna ekipa 1.B državne rokometne lige.

Rokometni klub Krško se zahvaljuje vsem navijačem, ki so prišli spodbujat ekipo, obenem pa vabi na naslednjo tekmo, ki bo v soboto, 18. novembra 2023, ob 19.00 v domači dvorani, kjer se bodo fantje pomerili z RK Velika Nedelja. Vabljeni!

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.