Petrol obdaril Sončke   

Avtor tega prispevka je Lokalno.si. Vabljeni k branju Lokalno.si »

1.3.2024 | 10:00

Petrol obdaril Sončke   

V torek, 27. februarja, je Družba Petrol pod sloganom Naša energija povezuje Društvu Sonček Posavje na sedežu društva v Leskovcu pri Krškem predala bon za 2.200 evrov.

V pozdravnem nagovoru je predsednica društva Nataša Solomun predstavnikom Družbe Petrol Brigiti Šorli, Davidu Kržanu, Tadeju Čepinu, Jožetu Staniču in Patriciji Zupančič predstavila samo delovanje društva in seveda tudi namen, za katerega se bo donacija porabila (ples na vozičkih, jezdenje, ustvarjalne delavnice, pohodi …).

Pri donaciji denarnih sredstev so sodelovala Petrolova prodajna mesta: poslovalnica Obrežje, Čatež AC jug, Brežice 2, Brežice 3, Krško 1 in Krško 2, poslovalnice Dobova, Bizeljsko, Brestanica, Sevnica in Zaloke jug.

Društvo Sonček Posavje s predsednico Natašo Solomun se zahvaljuje vsem, ki so pomagali pri zbiranju sredstev, saj bodo z vašo pomočjo lažje izvajali programe, s katerimi poizkušamo vsaj malo polepšati, olajšati življenje našim članom, jim privabiti vesele nasmeške in iskrice v očeh.  

Društvo Sonček Posavje

Pozabljeno geslo

Registracija

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.