Photos from Občina Brežice’s post

Avtor tega prispevka je Občina Brežice Facebook stran. Vabljeni k branju Občina Brežice Facebook stran »

Občina Brežice je dne na svoji Facebook strani objavila:

[SODELOVANJE] 🇸🇮🇪🇸𝐏𝐨𝐝ž𝐮𝐩𝐚𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐤𝐬𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐆𝐚𝐣𝐬𝐤𝐢 𝐬𝐩𝐫𝐞𝐣𝐞𝐥 𝐮𝐝𝐞𝐥𝐞ž𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐚 𝐄𝐫𝐚𝐬𝐦𝐮𝐬+ 𝐢𝐳 Š𝐩𝐚𝐧𝐢𝐣𝐞

👉Natanko pred letom dni so učenci OŠ dr. Jožeta Toporišiča Dobova s svojim obiskom v Španiji, v okviru mednarodnega projekta Erasmus+, ponesli glas o Sloveniji in naši občini onkraj meja naše države.

🤝Letošnje leto pa je prineslo še eno priložnost za poglabljanje teh vezi. V maju so španski prijatelji vrnili obisk in preživeli teden dni v šoli in kraju. Program je bil bogat in raznolik, obarvan z medkulturnimi izmenjavami in številnimi skupnimi dejavnostmi.

🗣Ob tej priložnosti je španske udeležence in gostitelje iz OŠ dr. Jožeta Toporišiča Dobova toplo sprejel in pozdravil tudi podžupan občine Brežice, Aleksander Gajski. Zbranim je predstavil občino, glavne dejavnosti in znamenitosti, nato so si skupaj ogledali Vodovodni stolp.

Na OŠ dr. Jožeta Toporiščica Dobova so ob obisku dejali: ”Tovrstni projekti niso le priložnost za spoznavanje novih kultur, temveč tudi za sklepanje trajnih prijateljstev in bogatenje življenjskih izkušenj, ki bodo ostale z nami za vedno. Veselimo se nadaljnjih sodelovanj in novih mednarodnih dogodivščin.”

________________
#obcinabrezice #sodelovanje #mladi #ErasmusPlus Visit Brežice #Dobova #Španija #lokalnaskupnost #svet

(Feed generated with FetchRSS)