Postavljeni temelji novega doma družine Črpič Novak

Avtor tega prispevka je Občina Brežice. Vabljeni k branju Občina Brežice »

Imenovan je bil projektni odbor, ki je v sodelovanju z družino  izbral idejno rešitev ter s pomočjo projektnega biroja in Upravne enote Brežice v rekordnem času pridobil gradbeno dovoljenje. S tem so lahko stekla dela na terenu. Trenutno so bili izvedeni izkop, nasip, kanalizacija in vlit podložni beton. Če bo vreme naklonjeno, bi lahko smrečico na streho družina postavila že v januarju prihodnje leto.

Brez številnih prostovoljnih prispevkov, tako v materialu, urah dela kot tudi neposrednih finančnih sredstvih, vse to ne bi bilo možno. Hvala vsem , ki ste že pomagali družini.

Zavedamo se, da še nismo na cilju, zato pozivamo vse, ki še želite pomagati s svojim prispevkom, da to lahko naredite z donacijo na transakcijski račun Območnega združenja Rdečega križa Brežice (OZRK Brežice, Prešernova cesta 13,  8250 Brežice) –

TRR pri NLB št: SI56 0237 3001 0819 504

sklic: SI00 760500-2023

namen nakazila: humanitarni prispevek za družino Črpič – neurje 2023

koda namena: CHAR

Poročilo o vseh donacijah bo projektni odbor podal ob zaključku svojega dela.

1000004973

 

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.