Razpis za vpis v vrtčevske programe na območju občine Sevnica

Avtor tega prispevka je Posavski obzornik. Vabljeni k branju Posavski obzornik »

Objavljeno: Ponedeljek, 26.02.2024    Rubrika: NOVICE Sporočilo

V sevniški občini je odprt razpis za vpis v vrtec.

Občina Sevnica skupaj z Vrtcem Ciciban Sevnica ter enotami vrtca v Krmelju, Šentjanžu in na Blanci objavlja razpis za vpis predšolskih otrok v programe vrtcev za šolsko leto 2024/2025. Vpis v vrtce (za vključitev od 1. 9. 2024 naprej) poteka od 26. 2. do vključno 13. 3. 2024.

Vrtci bodo izvajali dnevne programe za otroke prvega starostnega obdobja (v starosti od dopolnjenega 11. meseca do 3 let), za otroke drugega starostnega obdobja (od 3. leta do vstopa v šolo) in prilagojen program v razvojnem oddelku Vrtca Ciciban Sevnica.

V primeru zadostnega števila prijav bodo vrtci izvajali tudi poldnevni program v dopoldanskem času. Namenjen bo otrokom od prvega leta starosti (oz. najmanj 11 mesecev) do vstopa v šolo. Enoten obrazec za vpis otroka v vrtec je na voljo na občinski spletni strani in na spletnih straneh oziroma sedežih vrtcev. Izpolnjeni obrazec naj starši prinesejo osebno v vrtec, lahko ga posredujejo tudi po elektronski ali navadni pošti.

Vir: Občina Sevnica, foto: S. R./arhiv PO

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.