Srečanje Erasmus+ projekta S športom krepimo zdravje

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

KRŠKO S projektm »Skills for Health and Sports« ali »S športom krepimo zdravje« želijo razviti in izvajati inovativne oblike krepitve zdravja občank in občanov skozi šport in rekreacijo. Mestno občino Krško so v sklopu projekta »Skills for Health and Sports« ali »S športom krepimo zdravje« obiskali predstavniki italijanske občine Gaglianico, portugalske občine Viana do Allentejo in bolgarske občine Svilengrad.

Po zaključku srečanja pozitivni odzivi

Kot je ob zaključku obiska dejal Aleš Eržen z Mestne občine Krško, so z udeleženci pripravili okroglo mizo na temo športa v različnih okoljih oz. občinah na osnovi ankete, ki so jo izpolnili in jo je pripravila Športna zveza Krško oz. njen predsednik Luka Šebek. “To je bila osnova za konstruktivno debato in izkušnje, kjer smo našli določene podobnosti, ideje in predloge za naprej. Upam, da bomo že naprej ostali v navezi in da bomo sodelovali še na kakšnem projektu ter izboljšali športno življenje in zdravje v Mestni občini Krško in ostalih občinah, ki so sodelovale v tem projektu.” Predstavnikom partnerskih občin so med drugim predstavili tudi turistične znamenitosti in športno infrastrukturo v mestni občini.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.