Težave zaradi meteorne vode, v prometni nesreči trije poškodovani

Avtor tega prispevka je Posavski obzornik. Vabljeni k branju Posavski obzornik »

Objavljeno: Petek, 17.05.2024    Rubrika: KRONIKA Sporočilo

V prometni nesreči so bila udeležena tri vozila.

Danes ob 5.32 je v kraju Sotelsko v mestni občini Krško zaradi posledic močnega deževja, meteorna voda na cestišče in dvorišče stanovanjske hiše nanesla večjo količino zemljin in kamenja. Gasilci PGE Krško so pregledali in zavarovali kraj, odstranili nekaj naplavin in usmerjali promet do prihoda cestne službe.

Ob 9.51 so na cesti v bližini naselja Orešje nad Sevnico trčila tri osebna vozila. Poškodovale so se tri osebe. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, nudili prvo pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev, odklopili akumulatorje, počistili razlite motorne tekočine, iz potoka izvlekli vozilo na cestišče, zaprli cesto in nudili pomoč avto vleki. Reševalci NMP Sevnica so poškodovane osebe oskrbeli in prepeljali v SB Brežice in Novo mesto.

Vir: ReCO Brežice, foto: PGD Sevnica

 

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.