Tretji pripravljalni poraz Krškega

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

Nogometaši Krškega, ki se že slab mesec pripravljajo na svojo sedemnajsto sezono v drugoligaški konkurenci so minuli konec tedna odigrali že svojo tretjo pripravljalno tekmo. Po uvodnem porazu proti Rogaški (2:9) v Čatežu, so v Sežani merili moči proti prvoligaški ekipi CB24 Tabor in izgubili 2:4. Proti zasedbi Igorja Božiča so bili celo enakovredni, a so dobili dva gola iz najstrožje kazni….

  • Lendava: ZTE – KRŠKO 4:1 (1:1)

Zalaegerszeg ali po slovensko Jageršek je mesto na vzhodu Madžarske, ki je od meje s Slovenijo oddaljeno dobrih 45 km in ima okoli 63.000 prebivalcev, kjer domuje nogometni klub ZTE. 102 leti star klub igra v svetlo modrih ali belih dresih, od konca maja pa jih vodi nizozemski trener Ricardo Moniz. V minuli sezoni so bili osmi v prvi madžarski ligi. Trenutno imajo sedem tujcev in sodelujejo z Nafto.

Krško se je prikazalo v dobri luči v prvi polovici tekme, nato pa so madžarski prvoligaši ugnali naše drugoligaše še trikrat in slavili s 4:1.


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.