Uspešen zaključek 14. Dnevov podjetniških priložnosti v Brežicah

Avtor tega prispevka je Občina Brežice. Vabljeni k branju Občina Brežice »

Letošnja usposabljanja so potekala ob četrtkih, v času od 14. marca do 18. aprila 2024. Udeležencem smo ponudili brezplačna usposabljanja na področju vitkega podjetništva, mobilne fotografije, uporabe orodja Canva in povezovalne komunikacije v poslu.

Predavanje o vitkem podjetništvu je 14. marca vodil Rok Stritar, podjetniški svetovalec in strokovnjak za Design Thinking in Lean metodologije, ki je razkril, kako lahko vitko kulturo uvedemo v vsako podjetje ali organizacijo, ne glede na velikost.

Naslednje usposabljanje je potekalo 21. marca, ko je Urška Drofenik, krajinska arhitektka in mednarodna predavateljica fotografije s telefonom, predstavila telefon kot učinkovito orodje za kreiranje vizualnih vsebin. Sledilo je predavanje Lee Grm, certificirane NLP Master Coachinje in univ. dipl. sociologinje, ki je predstavila načine za lahkotnejšo in bolj povezovalno poslovno komunikacijo.

Jerneja Milost, dipl. marketinga, podjetnica/freelancerka in mentorica, je 4. aprila udeležence podučila o uporabi orodja Canva za oblikovanje promocijskih materialov ter izpostavila, kako maksimalno izkoristiti možnosti, ki jih ponuja to spletno orodje.

20240321_183356

Program se je zaključil s strokovno ekskurzijo v destinacijo Bohinj 18. aprila, kjer so udeleženci obiskali različne turistične točke, ki so zgled učinkovitega upravljanja in inovativnih praks v turizmu, ter spoznali, kako neokrnjena narava in bogata kulturna dediščina soobstajata v eni izmed najlepših turističnih destinacij v Sloveniji.

Vsa usposabljanja so bila izjemno dobro sprejeta, kar dokazujejo veliko število udeležencev in pozitivne povratne informacije, ki smo jih prejeli.

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice se zahvaljuje vsem predavateljem in udeležencem za sodelovanje ter lokalnim medijem, ki so z objavami pripomogli k širšemu razumevanju pomena podjetniškega izobraževanja.

20240404_160929

image00011 - Copy

Vsa usposabljanja, z izjemo strokovne ekskurzije, so bila za udeležence brezplačna in so bila izvedena v okviru aktivnosti projekta JR podporno okolje 2023−2025, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vir: Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.