Velika točka Lugana: Žan Celar strelec zadetka za izenačenje!

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

V 23. krogu švicarske Superlige je Lugano gostil Young Boys, ki zaseda sam vrh švicarskega prvenstva. Na tekmi, ki se je pričela ob 20:30, je bilo videnih kar šest zadetkov. Pod enega se je vpisal tudi 24-letni slovenski napadalec Žan Celar.

Gostje so povedli že v 8. minuti srečanja. Za Young Boys je prvi zadetek dosegel Ebrima Colley. Tik pred koncem prvega polčasa je Lugano z zadetkom Bislimija izenačil na 1:1. Za vodstva gostov je v 53. minuti poskrbel Joel Mvuka. Za ponovno izenačenje je poskrbel Hajrizi, ki je bil natančen v 57. minuti. Po ponovnem zaostanku, za katerega je poskrbel Filip Ugrinić, je za izenačenje zadel slovenski napadalec. Žan Celar je v 80. minuti uspešno izvedel enajstmetrovko in svoji ekipi priigral pomembno točko. Celar je sicer gol dosegel že v 72. minuti, a je ta bil razveljavljen, zaradi prekrška.

Lugano je po 23 odigranih tekmah pri 34 točkah, kar zadostuje za šesto mesto na lestvici. Celar in soigralci bodo naslednjo tekmo odigrali 18. februarja proti ekipi Servette.


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.