Kronika Policijske uprave Novo mesto, 5. – 7. avgust 2022

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Kronika Policijske uprave Novo mesto

16 prometnih nesreč

Policisti so med vikendom obravnavali tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Policisti so kršitelju, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli avtomobil in pridržali voznico, ki je vozila pod vplivom alkohola.

34 kršitev javnega reda in miru

Med vikendom so policisti posredovali zaradi 34-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Novem mestu kršitelja pridržali.

Ostale intervencije

S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje, nevarne vožnje v cestnem prometu, nezakonitega lova, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin, posredovali so zaradi požara, kurjenja v naravnem okolju in nezakonitih prehodov državne meje.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.