Mariborčani kljub podjetnejši igri zgolj do točke proti Radomljam

Avtor tega prispevka je SNPORTAL.SI. Vabljeni k branju SNPORTAL.SI »

V 28. krogu Prve lige Telemach sta se v Domžalah pomerila ekipi Radomelj in Maribora. Aktualni državni prvaki so večji del tekme na terenu prevladovali, ampak so se po 90. minutah igre morali zadovoljiti zgolj s točko.

Tekmo med Radomljami in Mariborom so bolje otvorili domačini, ki so že v 9. minuti po asistenci Oura in zadetku Soklerja prišli do vodstva. To je bil že peti gol mladega Slovenca na zadnjih šestih tekmah. Nekaj minut kasneje se je po odlični podaji Brnića pred vrati domačinov znašel Tolić, vendar z zelo slabim strelom žogo poslal preko gola. Za zgrešeno priložnost se je slednji odkupil v 38. minuti, ko je po odličnem samostojnem prodoru zaposlil Iličića, ki je s strelom pod prečko poskrbel za izenačenje. Končnica polčasa je pripadla vijoličastim, ki pa svojih priložnosti niso uspeli izkoristiti.

Nadaljevanje srečanja je prineslo po nekaj priložnosti na obeh straneh, vendar so bili tako domačini, kot tudi gostje pri zaključkih premalo natančni. V 73. minuti je Dobrovoljc z grobim prekrškom na robu kazenskega prostora zaustavil Vipotnika, glavni sodnik Kondić pa se je po ogledu posnetka odločil, da domačemu branilcu pokaže rdeči karton. Maribor si je do konca srečanja priigral nekaj priložnosti, ampak do spremembe rezultata ni prišlo.

Radomlje : Maribor 1:1 (1:1)
Sokler 9′ ; Iličić 38′


Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.