Mladi “Kostakovi” šahisti tekmujejo v Ankaranu

Avtor tega prispevka je Posavski obzornik. Vabljeni k branju Posavski obzornik »

12 mladi šahistov Šahovskega kluba Kostak Krško se je udeležilo Državnega šahovskega prvenstva mladih v standardnem šahu, ki od 26. februarja do 2. marca poteka v Ankaranu. Udeleženci do 8 let so Jakob Levičar, Klemen Grahek, Teo Mušić in Gal Ferlež, do 10 let Leon Robert Malnar, do 14 let Alen Keber, v kategoriji deklet 16 let Taja Guit. fantje v kategoriji 16 let pa Bruno Glas, Kristijan Plevnik Kodrič, Patrik Jakob Malnar in Gal Gabrijel Mavrek.

20240228_085355

Junak včerajšnjega dneva Teo Mušić

Zaenkrat najbolej kaže Taji Guit, Brunu Glasu, Klemnu Grahku in Jakobu Levičarju, nam je iz Ankarana sporočil trener Hilmija Ahmatović: “Posebej bi omenili našega mladega šahista Tea Mušića, prvošplca iz Oš Jurij Dalmatin Krško, ki se je k šahu prvič pridružil šele pred slabimi tremi meseci, včeraj pa je postal junak dneva, saj je klub težavam z vidom dosegel tri zaporedne zmage. 
.
Hilmija Ahmatović

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.