Ponovno omogočeni obiski v Splošni bolnišnici Brežice

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Splošna bolnišnica Brežice obvešča javnost, da se od torka, 27. februarja 2024, zaradi zmanjšanja števila hospitaliziranih pacientov, okuženih s COVID-19 in drugimi respiratornimi boleznimi, ponovno omogočajo obiski svojcev na vseh oddelkih njihove ustanove.

Kljub pozitivnim trendom in zmanjšanju števila hospitalizacij pa želijo poudariti, da je pojavnost respiratornih okužb v okolju še vedno visoka. Zato naprošajo obiskovalce, da upoštevajo navodila in priporočila, ki so ključna za varovanje zdravja pacientov, obiskovalcev in osebja. Za varno in odgovorno izvedbo obiskov v bolnišnici prosijo obiskovalce, da:

  • je hkrati pri enem pacientu na obisku največ 1 obiskovalec, 
  • si obiskovalci razkužujejo roke, 
  • obiskovalci ohranjano ustrezno varnostno razdaljo do pacientov in drugih obiskovalcev in ne posedajo po bolniških posteljah, 
  • v sobah s pacienti uporabljajo zaščitne maske. 

Splošna bolnišnica Brežice se zahvaljuje za razumevanje in sodelovanje pri zagotavljanju varnega okolja za vse. Poudarjajo, da so skupna prizadevanja in spoštovanje ukrepov ključnega pomena za zaščito zdravja in dobrobiti njihovih pacientov, njihovih svojcev ter zaposlenih. 

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.