Srečanje občinske uprave s predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Srečanje občinske uprave s predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti

Direktorica občinske uprave Ajda Štrucl je uvodoma predstavila spremembe pravilnika o financiranju krajevnih skupnosti, župan Janez Kerin pa je v nadaljevanju predstavil opis načrtovanih naložb v letu 2024 po posameznih krajevnih skupnostih oz. mestnih četrtih. Predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti so bili prav tako seznanjeni s posameznimi informacijami njihovega področja delovanja, kakor tudi z informacijo o proaktivnem delovanju Mestne občine Krško pri zbiranju mnenj in pripomb na osnutek uredbe o vodovarstvenih območjih za javno oskrbo s pitno vodo.

Sledile so še pobude in predlogi predsednikov krajevnih skupnosti in mestnih četrti, ki so se dotaknili nekaterih tem, za katere so mnenja, da bi pripomogli k enakomernejšemu razvoju mestne občine Krško.

Fotogalerija (Foto: Mestna občina Krško):

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.