Voščene zgodbe Tjaše Mesinger prejele še eno priznanje

Avtor tega prispevka je ePosavje.com. Vabljeni k branju ePosavje.com »

Priznanje za najboljšega mladega režiserja na mednarodnem festivalu

Sevničanka Tjaša Mesinger, idejna avtorica sevniškega spominka Voščene zgodbe (An Apple, a Bee and a Tree), je v sklopu predstavitvenih aktivnosti za ta unikatni izdelek skupaj s svojo ekipo ustvarila promocijski filmček z istoimenskim naslovom.

Promocijski film je na mednarodnem tekmovanju Food Film Menu, v katerem je sodelovalo 54 filmov, prejel priznanje v kategoriji Best Young Director. Priznanje je v Gironi v Španiji na Gironskem filmskem festivalu podelil Mednarodni inštitut za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem (IGCAT). Film nosi pomembno sporočilo dediščine, tradicije in neokrnjene narave naših krajev.

Spomnimo, darilni paket Voščene zgodbe/An Apple, a Bee and a Tree je nastal kot nadgradnja že tako priljubljenih Čeberol’c Tjaše Mesinger v sodelovanju s KŠTM Sevnica in nosi certifikat kolektivne blagovne znamke Sevnica Premium, katere lastnik je Občina Sevnica, koordinacija aktivnosti znotraj znamke pa je v domeni KŠTM Sevnica.

Paket Voščene zgodbe je lahko lepo darilo za prihajajoče decembrske dni in ga je po predhodnem naročilu mogoče kupiti tudi v Doživljaju, Glavni trg 19 v Sevnici ali na spletni strani Kreativnega zavoda Art Kamra.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.