Kako trpežen je prepogljivi OnePlus Open?

Avtor tega prispevka je Računalniške novice. Vabljeni k branju Računalniške novice »

Podjetje OnePlus, priznan proizvajalec pametnih mobilnih telefonov, je nedavno predstavilo svojo prvo prepogljivo napravo, imenovano OnePlus Open. Novost razpolaga z zunanjim zaslonom velikosti 6,31-palcev in notranjim zaslonom velikosti 7,82-palcev. Oba zaslona imata osveževanje s hitrostjo 120Hz in uporabljata tehnologijo LTPO 3.0. Novi OnePlus Open poganja Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, piko na i pa daje všečni operacijski sistem OxygenOS 13.2.

Ker pa je pametni mobilni telefon eden izmed najbolj »zlorabljenih« elektronskih pripomočkov na svetu, je zanesenjak Zack Nelson s psevdonimom »JerryRigEverything« sprejel odločitev, da preskusi odpornost novosti v praksi. Prepogljivi OnePlus Open se je na srečo izkazal za precej odpornega, in sicer tako na praske kot upogibanje. Nič manj zanimiv pa ni bil test upogibanja, saj se novi pametni mobilni telefon ni upognil niti pri uporabi močne sile. Torej odlično za vse, ki so pogosto na poti. In to kljub temu, da govorimo o prepogljivem pametnem telefonu.

Zdi se, da je podjetje OnePlus s pripravo novega pametnega mobilnega telefona OnePlus Open opravilo zelo dobro delo in da pri običajni uporabi ni pričakovati nobenih težav z njim. Kljub temu seveda priporočamo, da za novinca vseeno kupite zaščitni etui, saj bosta vašo dragoceno napravo ohranila »pri življenju« v kolikor vam bo pri uporabi padla iz rok na trdna tla ali grobo površino. Videoposnetek zanimivega preizkusa zanesenjaka »JerryRigEverything« na telefonu OnePlus Open pa si lahko ogledate spodaj oziroma s klikom na spletno povezavo https://youtu.be/rGTMxQJuWxE.

Želite brati takšne novice na vašem Kindlu? Slovenske Kindle novice vam dostavimo 3x v dnevu, vsak dan, prvi mesec popolnoma brezplačno, potem pa le 1 EUR na mesec. Obiščite Kindle Slovenija in naročite svoje Kindle časopise in revije že danes.